söndag 15 januari 2012

Långpass-passande mat

Ibland behövs det lite mer planering än vanligt för att pussla in träningen. Särskilt de där passen som tar lite längre tid. Nu var inte dagens pass något längdrekord - bara 18 km och på gränsen till att kvalificera sig som långpass i min bok. Men med förberedelser, stretch och dusch börjar tidsåtgången ändå närma sig ett par timmar. Tid jag behöver skapa innan släkten kommer på välkommet lunch-besök.

Jag tar till långkok. Min gulaschsoppa ska koka i två timmar. Alldeles lagom länge för att jag ska hinna springa mitt pass. Passande.

Och gulasch värmer så passande gott efter nästan-långpasset.

För att inte lura någon att tro att annelitens nya mål är att skapa en matblogg så blir det ingen bild på min Gulasch. Inget recept heller. Om ingen så kräver.

6 kommentarer:

MarathonMia sa...

Jag kräver recept. (och gärna bild) - men bränns det inte vid?

Anna sa...

Herregud! Gulaschsoppa som är så himelskt gott. Jag vill också ha recept!

Anonym sa...

Och så mysigt sen - att springa och veta att hemma väntar en mustig varm soppa och trevligt lucnsällskap. Recept - klart vi vill ha recept!

Västgötskan sa...

Gulaschsoppa är verkligen himmelskt gott! :-)
Soppa över lag är gott och varmt när man är lite småfrusen efter träning. :-)

anneliten sa...

OK då, receptet kommer någon dag när jag vill skriva men inte har något annat att skriva om.

Patric sa...

GOTT!