Sidor

måndag 8 februari 2010

Anspänning och avslappning

Förundras över hur fysiskt trött jag kan känna mig efter en mental anspänning. Har genomgått en sådan idag. Presentationer inför kritiska "makthavare" i min organisation. Duktiga flickan vill göra bra ifrån sig och bryr sig kanske lite för mycket om vad åhörarna tycker. Anspänning. Efteråt fysiskt matt.

Jag vet av erfarenhet att träning i sådana här lägen kan göra underverk - det gäller bara att orka ta sig över matthetströskeln.

Måndag är power yoga-kurs-dag. Planen var att hinna med den också idag. Men, men "makthavarna" har sin agenda och det är bara att snällt rätta in sig.

Måste erkänna att jag trots allt trivs i rampljuset - i alla fall när jag har läget och powerpointsen under kontroll. Rond ett gjorde jag utmärkt (tycker jag alltså). Rond två var jag ute på lite djupare vatten och det gick så där. Men i stort sett nöjd med helheten. Another day in the coal mine.

Yoga eller Vodka - vad är bäst för kroppen?

Känner att jag behöver den där Yogan - rullar ut mattan och kör lite hemma-Yoga. Sköönt. Kraften återvänder. Jag väljer Yoga framför Vodka, alla dagar. Men det är klart, ett glas rött skulle sitta fint...

4 kommentarer:

 1. Skönt att du har receptet som fungerar för att ge tillbaka energin! Det verkar i alla fall som om du gjort mycket väl ifrån dig idag vad gäller jobbet, så det gratulerar jag till! Ha en skön kväll!

  SvaraRadera
 2. Jag är även säker på att all din träning gör att du klarar ditt jobb så fantastiskt bra! För att du var fantastisk i dag är jag 100% säker på. :-)

  SvaraRadera
 3. Du var förmodligen mer än värd det där glaset rött, och att du gjorde bra ifrån dig är jag mer än övertygad om.

  SvaraRadera
 4. Sofie, visst är det underbart att träning kan lyfta bort tröttheten.

  Ingmarie, klart att träningen har betydelse - som ångutsläpp inte minst.

  Erik, det blev bara yoga, inget rödvin.

  SvaraRadera