Sidor

söndag 28 februari 2010

Namnsdag i vatten och slask

Min räddande ängel Ingmarie tog med mig på poolparty idag. Sjuttio minuter vattenlöpning och minst hundra minuters oavbrutet prat om ditt och datt och om träning. Som balsam för både själ och vad.

Vaden ville inte långpass idag. Spädde på vattenlöpningen med långpromenad med min käre P och vår helghund. Det var nästan lika blött ute som i poolen. Snömonstret blev slaskmonster. En otrolig evighetsmaskin som inte tröttnar på att springa hit och dit och nosa här och där. Tänk att ha hälften av den energin.

Väl hemma väntade mig en överraskning...

Tonårsdotter, den yngre, hade bakat namnsdagstårta medan jag och P promenerade med monstret. Jag blev så glad...

...och den var så god att det blev två bitar. Enligt senaste iForm bränner vattenlöpning extra mycket energi - tur!

Tränare I. Nilsson ser ansvarsfullt till att adepten inte slöar till bara för att vaden krånglar lite och lånar snällt ut en våtväst till mig. Kanske blir det besök i en bassäng nära mig redan imorgon? För förvånande nog gillar jag vattenlöpning. Jag var mycket skeptisk innan jag provade. Inte till nyttan - den förstår jag, men det verkade SÅ tråkigt. Precis samma inställning som en del icke-löpare har till löpning...

6 kommentarer:

 1. Grattis på namnsdagen, man ska passa på att fånga tillfällen att fira när de ges och rulltårtan såg jättegod ut

  SvaraRadera
 2. Men åh!! Grattis på namnsdagen ;D

  SvaraRadera
 3. Hur kunde jag missa din namnsdag!! Grattis!(Skäms men jag har dålig koll på sånt där...) Nästa gång ska vi köra lite intervaller så du får jobba lite med. ;-)Och det ÄR både bra och skönt med vattenlöpning!Snart är du lika beroende som mig ska du se...;-)

  SvaraRadera
 4. Grattis i efterskott! Kakan såg fin ut!

  SvaraRadera
 5. Jag firar egentligen inte namnsdagar - men tack ALLA ändå! Varje anledning att äta tårta tas till vara av min kära Teenager! Hon kan baka hon!

  SvaraRadera