Sidor

söndag 23 mars 2014

Ute är jag

Krattat och rensat och klippt. Vårstädat trädgården. Promenerat i skogen. Frisk "efter-långpass-känsla". Trött i kroppen. Rosor på kinden. Och det utan att springa. Jag önskar visserligen att jag fick springa. Det får jag inte. Men ute kan jag trots allt vara.

7 kommentarer:

 1. Friskt luft är frisk, även om man inte kan andas den springandes. En liten tröst kan det ju vara i alla fall. Utelivet. Kratta är för övrigt skitjobbigt tycker jag, värre än många styrkepass på gymet. Jag får liksom inte till rätta knycket.

  SvaraRadera
 2. :) Man kanske borde vara ute lite mer. Nu när ryggen är dålig igen blir det inte många utestunder för mig. Det är något man borde prioritera. Akta dig bara för kratt-armbåge. Liknar tennisarmbåge men beror på för frenetiskt krattande... Min mamma drabbades av en svår variant för något år sedan. Hehehe...

  SvaraRadera
 3. Bureborn, vad glad jag blir för att du också tycker krattande är jobbigt! Jag trodde att det bara var jag som var vek. Vekare än min mor, typ.

  Lisa, jag ska passa mig. Lovar.

  SvaraRadera
 4. Just detta att du trots eländet kan hitta ljusglimtarna kommer hjälpa dig och ditt hjärta att snart vara på löparvägarna igen. Det är vad jag tror i alla fall. Kram, kram

  SvaraRadera
 5. Nähä, du är inte ensam. Krattning och gräsklippning (!) är tokjobbigt. (Nä, ingen självgående gräsklippare). ;-)

  SvaraRadera
 6. Hej!
  Hittade din blogg när jag googlade på "maratonfart". Här har jag tyckt synd om mig själv för att jag inte har kunnat jogga på 3 veckor pga förkylning!

  Jag önskar till verkligen ett "krya på dig" och att du inte tar i för mycket utan ser till att bli helt frisk först!

  SvaraRadera
 7. Ingmarie, jag ser massor av positivt, mer så nu när döden är mer påtaglig.

  Rund, är du liksom jag en "handjagare"? Grannen ville förbarma sig över mig en gång. Då väste jag att jag faktiskt vill vara miljövänlig och att handjagandet var ett val jag gjort :-)

  Gitsan, det är synd om dig för att du inte kunnat jogga på tre veckor. Och du - låt alltid bli om du är förkyld. Nu vet man visserligen inte vad min sjukdom beror på, men en teori är någon infektion som satt sig i hjärtat någon gång för ganska länge sedan.

  SvaraRadera