Sidor

fredag 13 juni 2014

Någonstans måste man ju ändå tro

Någonstans måste man ju ändå tro. På onsdag är det dags för arbetsEKG. Eller kanske "träningsEKG" för min del. För att undersöka om och hur mycket jag vågar träna.

Någonstans måste man ju ändå tro. Jag köper årskort på träningshallen.

8 kommentarer:

 1. Tron kan försätta berg ;o)

  SvaraRadera
 2. Helt rätt! Klart det kommer visa att du får träna! Och då är det ju bra att kortet är inköpt redan så du slipper slösa dyrbar träningstid på det!

  SvaraRadera
 3. Jag vägrar tänka annat än att du kommer att kunna träna!
  När det kommer till inköp av träningskort fungerade jag dock länge helt tvärtom. Köpte inte årskort på jobbnära träningsanläggningen eftersom jag då inbillade mig att jag skulle bli uppsagd från jobbet och därmed inte kunna träna just där. Blev halvårskort istället.

  SvaraRadera
 4. Ingmarie, motsatsen till Jinx? Eller hur fungerar det egentligen?

  K, och göra en friskare eller sjukare... Tron är verkligen inte allt när man försöker bli frisk, men en viss roll spelar den. Tror jag.

  Anna, precis! Och jag har ju redan kört lie pump på kortet :-)

  Bureborn, har du sex månaders uppsägningstid alltså :-)

  SvaraRadera
 5. Heja heja! Om inte annat så blir det yoga:)
  Behöver nog inte säga att jag håller tummarna...

  SvaraRadera
 6. Lisa, jag har bara yogat en enda gång på Huddingehallen. Vet inte varför. Ledaren ser ut som en smal variant av Clair Wikholm och verkar så skum. Kommer i randiga strumpbyxor och bonn-aktiga (inte Hunter direkt) gummistövlar mitt i sommaren :-) Men jag kanske inte ska ha fördomar.

  SvaraRadera
 7. Fördomar ska man ha, det är ett säkert bevis på att man är mänsklig. Men man ska också vara den förste att erkänna ATT man har fördomar.

  SvaraRadera