Sidor

måndag 2 februari 2015

Den där smolken

Jag vill skriva om att mitt hjärta är rent. För det är det. Inte minsta lilla upptag av socker under PET-undersökningen. Vilket är ett helt fantastiskt resultat - bättre än vad Dr. I hade vågat hoppas på. Dessutom ett 24-timmars EKG som visserligen visar på så kallade breddökade extraslag (som, om jag förstår det hela rätt, betyder extraslag som börjar i hjärtats kammare), men inget som ser särskilt farligt ut. Och utan koppling till träning tycks det. Megajubel borde utbryta.

Men. Där finns något annat nu. Något i lymfan. Som inte har varit där förut men som syns tydligt i PET-kameran. Jag har förstås mina teorier om vad det kan vara. Alltifrån ofarligt till cellgiftskrävande. Smolk i glädjebägaren.

Jag har vetat i en vecka att där är något. Jag får nog vänta en stund till på att få veta vad det är.

Medan jag väntar fokuserar jag på att mitt hjärta är RENT!

12 kommentarer:

 1. Vill inte att du ska behöva mer smolk nu! Glad att du fokuserar på det positiva, är övertygad om att det är det enda rätta. Hoppas du snabbt får ett lugnande besked! Kram och styrkepepp!

  SvaraRadera
 2. Styrkekram från oss tre på Folkungagatan. Hon på fyra ben viftar dessutom på svansen i sin längtan efter dig och skogen!

  SvaraRadera
 3. Nämen usch då! Du har verkligen haft din beskärda del av "hjärtliga" bekymmer nu! Håller tummarna hårt för ett bra besked, när det kommer!

  SvaraRadera
 4. Både "yeay" och "ånej"!
  Håller alla tummar och tår för dig. Men en eloge för att du försöker ser det positiva.

  Massor av kramar!

  SvaraRadera
 5. Åh nej, vad jobbigt att inte veta. Hoppas du får positiva besked snart! Jätteroligt dock att hjärtat ser bra ut! Håller tummarna för dig! Kram!

  SvaraRadera
 6. Grattis till rent och fint hjärta och hoppas innerligt att det andra är icke-signifikant!

  SvaraRadera
 7. Men kära du! Jag tror och hoppas på ofarligt och smuts på någon lins! KRAM

  SvaraRadera
 8. Vad skönt att ditt hjärta mår bra! Och jag hoppas hoppas hoppas att det inte är något farligt som syntes.

  SvaraRadera
 9. Vet inte mer nu än för en och en halv vecka sedan... Fokuserar på det friska hjärtat för det mesta och tackar er alla för pep och för att ni gläds med mig för att jag faktiskt fick bort den "kroniska" inflammationen. Ärr kvar. Men det kan jag absolut leva med.

  SvaraRadera
 10. Tack igen för att du delar med dig - tummar och tår hålls för att smolken inte är något värre.

  SvaraRadera
 11. Glöds med hjärtresultat och håller tummar för lymfan... Du birde inte behöva mer oro nu!

  SvaraRadera
 12. Snorkkis och Annie, det mest sannolika är nog tyvärr att det fortfarande är sarkoidos kvar (men inte i hjärtat - just nu i alla fall). Men jag får helt enkelt vänta och se. Om ett par veckor får jag veta mer.

  SvaraRadera