Sidor

söndag 6 februari 2011

Så typiskt mig

The Indian challenge. Jag skulle trotsa packade dagar och dåliga öppettider på hotellets gym och springa minst två, helst tre pass var det tänkt. Det har jag gjort. Tre löpbandspass som tyvärr inte summerar till mer än knappa 22 km. Ingen mängdvecka, men det var ju inte att vänta. Utmaningens första del godkänd.

Utmaning nummer två: core och yoga. Lite varje dag. Av det blev intet. Så typiskt mig. Visst har schemat varit fullt från morgon till kväll. Visst har jag varit lite matförgiftad. Men ingen gång? Lite bättre hade jag nog kunnat.

Någon rumpstretch har det inte heller blivit. Inser att jag inte ens tänkt på min rumpa. Det är på sätt och vis bra, för det betyder att jag faktiskt inte känt av den ens när jag sprungit.

Sådan är jag. Löpningen ser jag till att få till åtminstone lite av. Medan hotellrumsträning tycks för mig minst lika svår att få till som hemmaträning. Trots att det inte finns några överfulla tvättkorgar att hantera eller diskmaskiner att tömma. Jag drar slutsatsen att det är löpningen som är min grej. Också i Indien.

Nu packar jag väskan. 04.00 imorgon bitti går bilen till flygplatsen för en lååång resa hem.

8 kommentarer:

 1. Tvätten är tvättad, diskmaskinen är urplockad, golvet är dammsuget, yogamattan är utrullad. Du kan komma hem och träna i kapp i köket! :)

  SvaraRadera
 2. Men visst är det typiskt. Jag är lite likadan. Satt i veckan i London och gnällde över att det var för mörkt på mornarna och kvällarna så att jag inte vågade sticka ut och springa. Men kom jag mig för att göra core och styrkeövningar på mitt hotellrum? Inte en chans.

  Kul att följa med lite på din Indien resa. Ha en bra resa hem, och drick ordentligt!

  SvaraRadera
 3. Känner igen mig jag har vansinniga bekymmer så fort mina rutiner hemma vid rubbas. Det är som att jag passar på att smita undan =) Urk hur skulle det inte bli om jag behövde resa utomlands i jobbet =Z

  Hoppas sätesmusklerna håller sig på mattan framöver också =)

  Välkommen hem till svedala, Peace Love och Löparskor!

  SvaraRadera
 4. Tror stenhårt på att det är löpningen, och inte en massa substitut, som är din grej. Tack för intressant Indienläsning och välkommen hem!

  SvaraRadera
 5. Hemmaträning är inte helt lätt att få till.. därför är ju löpningen så bra - man kan springa överallt och man måste ut..

  Känner lite stress över maran när vilan bölev så lång men försöker tänka så här: jag tränar det jag hinner (det ska ju vara roligt) och är jag i form i maj så ställer jag upp. Om inte så skjuter jag fram det ett år - vill inte bryta ner mig totalt bara för att jag ska delta.. Det lär nog slita på en vältränad kropp ändå liksom.. Jag tänker också vara rädd om vaderna, har inte tid eller lust att springa hos naprapat hela våren/sommaren.. Och jag hoppas och önskar att jag står där med er andra i maj men är samtidigt realistisk - vilan blev på tok för lång..

  Fortsätter kika in hos Dig och tanka inspiration!
  Have a safe flight!

  Kram

  SvaraRadera
 6. Visst sjuttsingen är löpningen din grej och 22km är trots allt bättre än noll. :- ) Men att du/ni missade tillfället att få prova Indisk yoga!Hoppas hemresan blir uthärdlig...KRAM

  SvaraRadera
 7. Härliga inblickar i indiskt liv du gett oss! Tack!
  Här är en till skåpsupare, som inbillar sig att hon ska ligga på hotellrum och göra armhävningar. Inte sjutton. Istället ligger jag i badkaret!

  SvaraRadera
 8. Patric, du är gulligast!

  Sofie, det är fler än jag som är enkelspåriga löpare alltså...

  Jesper, rutiner ruckas enkelt när man reser. och de saker det krävs rutin (och inte lust) för att få till ryker all världens väg.

  Erik, probelemet är bara att för att fortsätta springa länge behöver kroppen vårdas med yoga, srtetch och core-styrka. Det vet jag. Ändå gör jag det inte.

  Pernilla, det låter som en bra approach.

  Ingmarie, indiska yogan hade varit kul - men med den magen och den sömnbristen valde jag sängen.

  Bureborn, bad låter så skönt! Jag har inget badkar hemma. Tänker att jag ska bada när jag är på hotell, men det blir inte av det heller.

  SvaraRadera