Sidor

tisdag 12 april 2011

Långrandigt

Minns ni dem? De randiga seten från StayInPlace. Jag hade nästan glömt dem när jag stötte på damen i gymmet. Gulrandig StayInPlace-BH och matchande lårkorta tights. Snyggt? Näe. Men modet går ju som bekant i cirklar så jag gissar att vi snart är där igen. I långrandigt.

Damen behövde hursomhelst unna sig nya träningskläder. Stretch torkar så småningom ihop och slutar fungera - hur god kvaliteten än var från början. Kanske väntar hon på att rand-modet ska återvända? Det gör inte jag.

Jag är ambivalent till modet i träningskläder. Vill egentligen tycka att det inte spelar någon roll hur man ser ut när man tränar - bara kläderna är funktionella. Men i affärerna lockas jag ändå av snygga outfits. Väl hemma åker trots allt de plagg som känns skönast att träna i ner i träningsväskan.

5 kommentarer:

  1. Jag ser ett par grå med svarta långränder framför mig... sånna hade alla! Fast inte jag. Haha, men som sagt, de kommer snart att sitta på allas våra ben igen :) Måtte jag ha fel....

    SvaraRadera
  2. åh, jag tänkte också på stay in place häromdagen. lustigt. såg sedan en tant med randiga cykelbyxor och frottesvettband som tränade. lite gulligt - och såååå 90-tal...

    SvaraRadera
  3. Tror aldrig jag har haft randiga träningskläder i hela mitt liv. Tvivlar på att det blir heller... :-)

    SvaraRadera
  4. Ca 3/4 av hela min garderob består av träningskläder och när det i helgen blev dags att rensa lite kunde jag snabbt konstatera att det på bara 3-4 år hänt en hel del. Framförallt är det längden på överdelar (linnen och t-shirts) som ökat, vilket jag är mycket tacksam för! Dessutom sitter byxor och tigths bättre kring midja/höft, tycker jag. Det kanske inte gäller alla märken, men definitivt Nike och Röhnisch som jag har en hel del av.

    SvaraRadera
  5. Anna, jag minns F&S-ledarnas rödrandiga bäst... Själv var jag tråkig och hade bara svarta StayInPlace.

    Träningsglädje, sååå 90-tal, precis. Så snart borde det vara tillbaka.

    Ingmarie, why not - jag tror Evy Palm körde randigt...

    Camilla, jag håller med - passformen är bättre. Minns att mina StayInPlace tights var lagom i rumpa och lår, men för tighta i midjeresåren.

    SvaraRadera