tisdag 12 april 2011

Långrandigt

Minns ni dem? De randiga seten från StayInPlace. Jag hade nästan glömt dem när jag stötte på damen i gymmet. Gulrandig StayInPlace-BH och matchande lårkorta tights. Snyggt? Näe. Men modet går ju som bekant i cirklar så jag gissar att vi snart är där igen. I långrandigt.

Damen behövde hursomhelst unna sig nya träningskläder. Stretch torkar så småningom ihop och slutar fungera - hur god kvaliteten än var från början. Kanske väntar hon på att rand-modet ska återvända? Det gör inte jag.

Jag är ambivalent till modet i träningskläder. Vill egentligen tycka att det inte spelar någon roll hur man ser ut när man tränar - bara kläderna är funktionella. Men i affärerna lockas jag ändå av snygga outfits. Väl hemma åker trots allt de plagg som känns skönast att träna i ner i träningsväskan.

5 kommentarer:

Anna (Orka mera) sa...

Jag ser ett par grå med svarta långränder framför mig... sånna hade alla! Fast inte jag. Haha, men som sagt, de kommer snart att sitta på allas våra ben igen :) Måtte jag ha fel....

Träningsglädje sa...

åh, jag tänkte också på stay in place häromdagen. lustigt. såg sedan en tant med randiga cykelbyxor och frottesvettband som tränade. lite gulligt - och såååå 90-tal...

Ingmarie sa...

Tror aldrig jag har haft randiga träningskläder i hela mitt liv. Tvivlar på att det blir heller... :-)

camilla sa...

Ca 3/4 av hela min garderob består av träningskläder och när det i helgen blev dags att rensa lite kunde jag snabbt konstatera att det på bara 3-4 år hänt en hel del. Framförallt är det längden på överdelar (linnen och t-shirts) som ökat, vilket jag är mycket tacksam för! Dessutom sitter byxor och tigths bättre kring midja/höft, tycker jag. Det kanske inte gäller alla märken, men definitivt Nike och Röhnisch som jag har en hel del av.

anneliten sa...

Anna, jag minns F&S-ledarnas rödrandiga bäst... Själv var jag tråkig och hade bara svarta StayInPlace.

Träningsglädje, sååå 90-tal, precis. Så snart borde det vara tillbaka.

Ingmarie, why not - jag tror Evy Palm körde randigt...

Camilla, jag håller med - passformen är bättre. Minns att mina StayInPlace tights var lagom i rumpa och lår, men för tighta i midjeresåren.