Sidor

lördag 17 december 2011

Vit

Vit snö under löparskorna och vit, blöt snö i ansiktet på första turen efter förkylningsvilan.

Vid Huddingehuset känt från torsdagens DN gör jag ett litet stopp. En tradition har det blivit - att springa förbi här en mörk decemberkväll. Och snö gör intrycket bättre. Hundratusentals ljus och tvåhundra arbetstimmar.

Väl hemma igen blir vit choklad till praliner.


Vita praliner fyllda med pistaschganache. Jag ska inte bjuda Paula (ni vet hon som sålde sina mara-kilometrar för 1000 kronor styck 2010 och gav pengarna till minröjning). Hon påstår nämligen att vit choklad smakar som sötat stearin.

3 kommentarer:

  1. Det vore spännande att få ta del av de vita pralinerna eftersom jag är mer än skeptisk till vit choklad. Men tittar man på bilden blir man onekligen sugen. Ha det fint!

    SvaraRadera
  2. Jag har mörka också. Har gjort valmötsmarsipan med lite rom i och doppat i mörk choklad - de kanske skulle passa? Tyvärr färskvara, annar skulle jag spara till dig :-)

    SvaraRadera
  3. vit choklad som är så gott!

    SvaraRadera