Sidor

lördag 17 mars 2012

Framför näsan

Mitt framför näsan på mig snor en bil parkeringsplatsen jag stod och väntade på. Jag får åka till en annan parkering och gå en bit. Nåja.

Mitt framför näsan på mig snor en kvinna det sista löpbandet på gymmet. Hon lägger sin jacka på bandet, går och fyller sin vattenflaska, kommer tillbaka och ställer sig och knyter skorna på bandet. Där står jag med fylld vattenflaska och knutna skor och känner mig snopen. Men för en gång skull är jag tyst.

Idag är dagen när foten ska testas. Försiktigt. Tio en-minutersintervaller (om man nu kan kalla försiktig jogg för intervall) blandade med gång. Jag tänker mig att göra testet före mitt bokade CXworx-pass. Därav väntan på ett ledigt löpband.

Foten är hårt tejpad. Det känns inte helt bekvämt. Men oj vad mina ben vill springa! Oj vad steget känns lätt. Jag sansar mig. Så här efteråt, med tejpen borttagen, är jag inte säker på att jag var mogen. Lätt öm i hälen är jag. Men jag väntar till imorgon med att bedöma. Håller hoppet uppe.

8 kommentarer:

  1. Och jag håller tummarna!

    SvaraRadera
  2. Det kan kännas skumt och ömt i början och får nog till viss del accepteras. men det får INTE göra "ont-ont".

    SvaraRadera
  3. Hoppas det ändå känns ok idag och att det ändå är bra att få igång cirkulation i lederna. Tummarna hålls!

    SvaraRadera
  4. Starkt att vara tyst när du blev avstulen löpbandet. Håller tummarna för att du kan börja köra i den takt du vill. :-)

    SvaraRadera
  5. Vad fräckt! Jag förstår inte hur man kan göra så utan att skämmas... Men jag håller tummarna för dig och foten :)

    SvaraRadera
  6. Åhh! Jag hoppas, hoppas, hoppas också! Håller tårna också för säkerhets skull.

    SvaraRadera
  7. Att allting ska ske just framför din lilla näsa! :)

    SvaraRadera