Sidor

måndag 24 november 2014

Måndag. November

Det finns en del träningsrelaterade floskler. Vissa är helt sanna tycker jag. Den om att man aldrig ångrar ett genomfört pass till exempel. Visst. Det händer att pass går dåligt. Visst. Ibland är man missnöjd med sin insats. Men att ångra att man ens tränade? Nä. Jag kan inte minnas att det hänt.

Måndag. November. Klockan ringer 5.40 för att jag har ett flyg att passa. Jag har flyttat ett helt hus (eller det som var i det) i helgen och kroppen knirkar lite. Tur och retur Umeå idag. Vädret är hemskt både i Stockholm och i Umeå och jag tänker att om min dotter flyttar tillbaka till Australien så flyttar jag med (jag som i vanliga fall hävdar att det inte är något större fel på november). 18.15 landar jag på Bromma. 19.25 har jag just skrapat tallriken från de sista munsbitarna av den goda middag min käre P lagat. Ska jag köra Body Pump? Är jag inte lite trött? WTF. 19.33 sitter jag ombytt i bilen på väg till hallen.

Jag har aldrig ångrat ett genomfört pass. Det gör jag inte den här gången heller. Inte ens om jag får grym träningsvärk i morgon. Särskilt inte då.

3 kommentarer:

 1. Ojojoj. När man läser ett sånt här inlägg känns det som att ens egna ursäkter ibland är lite klena. Att det är för sent att träna om man slutar 18.30 Kamske inte är helt sant...:)

  SvaraRadera
 2. DET var extra starkt gjort!!!! Imponerande!!!!

  SvaraRadera
 3. Lisa, det beror väl på... Jag hade flyttat hela helgen och inte tränat alls - det sög rejält att få komma iväg faktiskt. Idag var det svårare och blev uppskjutet till imorgon.

  Ingmarie, :-)

  SvaraRadera