Sidor

måndag 20 april 2015

Börja om från början

Börja om på nytt.

Med kroppen full med kortison blir jag inte särskilt sjuk. Medan herrn i huset är helt sänkt är jag helt klart infekterad. Men inte särskilt sjuk. Nåja, är man infekterad tränar man inte. Inte längre. Så jag vilar. I 16 dagar vilar jag. Sedan börjar jag om. Från början. Eller nästan.

Ett försiktigt löp-pass i förra veckan. Och sedan ont. Så ont i hälsenan att det i flera dagar var svårt att gå normalt. Nu känns det mindre. Men det känns. Jag söker mig fram till prehabbloggen. Minns lite vagt ett par inlägg om hälsene-problem. "Vanligt när man börjar om igen efter uppehåll" läser jag. Jasså minsann. "Var försiktig och spring inte om det gör ont" läser jag också. Så länge jag har ont av att traska är det nog ingen idé att ens försöka springa antar jag.

Jag har inte bråttom. Jag kan börja om igen. Löpningen finns kvar och jag har tid att vara noggrann.

Ett annat tålamodsprövande projekt. En kofta ska det bli. Har börjat om en gång och egentligen borde jag börja om igen. Halskanten blir aningen för vid tror jag. Noga ska man vara. I löpträning och i stickning.

3 kommentarer:

 1. Tålamod till stickning har jag inte. Då är det till och med lättare att löpvila...

  SvaraRadera
 2. Ajaj. Stackare. Kom också ihåg Excentriska tåhävningar.

  SvaraRadera
 3. Anna, när man löpvilar har man tid med stickning. Eller något annat.

  Ingmarie, enligt prehabbloggen är tåhävningar bra styrketräning och hjälper till att hitta ett bättre steg, MEN de hjälper inte mot hälsensebesvär på det sätt man tidigare trott (genom att dra sönder inväxter i vävnaden). Däremot tycker Sirpa att man ska stärka fötterna med diverse fotövningar som är mer eller mindre omöjliga för mig att göra. Mina fötter lyder inte. Särskilt inte den där hälsenebesvären sitter och det kanske säger något :-)

  SvaraRadera