söndag 29 september 2013

Avslaget party

För att ett party ska bli riktigt kul behövs bra musik. För att ett pump-pass ska bli riktigt kul måste musiken vara bra.

Release-partyt för Body Pump 87 lyfter inte riktigt. Inte för mig. Det hjälper inte ens att båda mina favoritinstruktörer Anna och Sofie står på scenen. I glittriga partykläder och med humor. Jag tycker ändå att hela tillställningen känns trist. Jag skyller på musiken.

Det har hänt förr att jag tyckt Pump-musiken varit kass. Men i de allra flesta fall har jag vant mig. Till och med börjat gilla. Inte allt kanske, men merparten. Jag hoppas att det händer med 87:an. Annars är det kanske dags att sluta med pump. Igen. Jag vet ju vad tränaren tycker. Det finns effektivare sätt att träna sina muskler. Så det har hänt att jag har slutat med pump. Och börjat igen. För att jag tycker att det är roligare. För att jag gillar att träna i grupp till bra musik. Men om musiken nu inte är bra...

4 kommentarer:

Ingmarie sa...

haha. Pump är i alla fall bättre än ingen styrka alls. :-) Men är det trist tror jag inte det är bra oavsett...

bureborn sa...

Trist träning ska man skippa! Men kul träning tycker jag absolut att man ska unna sig, även om den kanske inte är effektivast i världen.
Ärrbildning och extraslag låter verkligen, verkligen inte särskilt upplyftande. :-( Jag hoppas att du slipper en veritabel medicin-cocktail.

Lisa sa...

Hmmm, trist. Ibland "vänjer" man ju sig till att börja gilla musik. Testa några ggr iaf?:)

Haha, underbart att läsa inlägget under förresten. För EN gångs skull kan jag nämligen också vara med i löpardiskussionen. Jag hade också LÖPARjacka på mig igår, och hade mobilen i fickan. Det var väldigt länge sedan:)...

anneliten sa...

Just nu ångrar jag att jag tyckte det var tråkigt... Träningsförbud - igen.