måndag 14 april 2014

Tights-ben everywhere

Där jag går går många tights-klädda ben. På Vasastans trottoarer. På pendeltåget till Stuvsta. De verkar inte vara på väg till något gym. Normala kläder upptill. Nytt mode?

Eller är det jag som ser i syne? Hägringar?

5 kommentarer:

Ingmarie sa...

Hägringar!Fast många klär sig på väg till/från träning. Du får fråga nästa gång. :-)

Snorkkis sa...

Ja det är väldigt mycket tights nu. Undrar hur mycket försäljningen av tights gått upp; finns det något klädmärke eller kedja som inte har tights i sortimentet? Och kanske ser man dem mer när de är lite mer utstickande i färg och mönster, inte bara svarta diskreta.

Anders sa...

Defintivt inte hägringar, och de jag sett är inte på väg till träning, utan helt enkelt ute på en vanlig promenad, i tights. Väldigt vanligt nuförtiden hos både killar och tjejer. Är väl bekvämt att ha på sig antar jag.

Lisa sa...

Hehe, inte hägringar. Träningstights o skor på varannan tjej imorse på tuben också. Eller så har alla börjat morgonträna?..

anneliten sa...

Ingmarie, visst ska man fråga om man undrar :-) Och det gör ju jag.

Snorkkis, en av dem jag såg hade rosa infällningar i sina tights och en brun mocka-jacka. Inte direkt snyggt.

Anders, bekvämt är det ju verkligen. I början på 90-talet var det också tights - men inte träningsvarianten som det är nu.

Lisa, mode tror jag. Bra, då kan jag använda mina till något :-) Dessutom är det ju resår i midja så jag kanske (till skillnad från jeansen) får på mig dem :-)