tisdag 11 augusti 2015

Pang!

Passdeltagarna vänder på huvudet. Vad var det som small till så? Jag svär lite. Jag har just fått ett gummiband hårt i bröstet. Det gör lite ont faktiskt. Men så särskilt generad är jag inte. Inte egentligen.

"Pinsam du är!" Dotterns reaktion på min beskrivning av vad jag råkade göra på cirkelträningen. Och jag som just tänkt föreslå att vi kanske kan träna cirkel tillsammans. För cirkelträning har blivit lite av min nya grej. Tufft som attan. Om man tar i. Jobbigt som sjutton. Om man väljer att göra det jobbigt. Och det väljer jag att göra. Jag är inte riktigt lika stark som min kompanjon - och det är bra för då tar jag i lite extra. I min hall kör man i par, visserligen mestadels jämsides snarare än med eller mot varandra - men det är peppande att vara två. Men som sagt, dottern vill nog inte utsätta sig. För mammas pinsamheter.

Men egentligen var det inte så farligt pinsamt. Jag råkade bara vinkla tårna lite fel. Så att gummibandet jag hade runt fötterna och som jag hade spänt hårt hårt för "sittande rodd" hamnade rakt i mitt bröst. Pang. Aj.


2 kommentarer:

Rund är också en form! sa...

Samma här. Sällan jag skäms över såna saker.
Däremot AJ...!?! :-o

Kram M

Annika sa...

Det som är bra med att bli 40+ är att inte så mkt är pinsamt längre. Skönt!