tisdag 27 oktober 2015

Funkar varje gång!

Träning som humörhöjare. Har aldrig slagit fel. Eller nästan aldrig. Om jag tänker efter riktigt noga kan jag nog minnas någon snömoddig dag med långpass på schemat. Någon gång när jag i någon minut eller två var sur. Sur av träning. Inte vanligt. Inte alls.

Men annars. Som idag. Kerstin Thorvalls "det mest förbjudna" handlar om att hata sin mamma. Jag hatar inte min och jag tror inte mina döttrar hatar mig. Men idag blev jag rejält arg på min ena dotter. (Och hon på mig.) Det känns också lite förbjudet. I alla fall att blogga om.

Vi lämnar varandra sura. Min energi är låg. Humöret ännu lägre. Jag släpar fram metallklumparna jag lånat av grannen. Danslistan i öronen. Jag svingar, lyfter och drar. Kettle Bells. Enkelt. Effektivt. Humörhöjande. Humörhöjande som all träning. Rå-disco (och lite gammal klassisk synt) i öronen späder på effekten.

Jag är åter i balans. Dottern är iväg och tränar. Kanske läge att prata lugnt när hon kommer hem...

By the way... Anneliten recommends: Alcatraz Disco defenders. Megasuperhumörhöjare.

3 kommentarer:

Rund är också en form! sa...

Träningen kan inte fixa allt, men väldigt väldigt mycket.
Hoppas ni var lugnare när vi hade fått träna båda två.
(Vara osams förresten är inget förbjudet. Jösses, vad jag får spel på mina barn ibland (och dom på mig)...)! :-o ;-)

Kram M

anneliten sa...

Njae, Rund... Klart man kan vara arg på sina (ganska små) barn - det är en del i uppfostran. Men att bli riktigt osams med ett vuxet barn - det är något annat. Tycker jag i alla fall.

Ingmarie sa...

Ja det är häftigt hur den kan göra den där träningen. Ffa kan den lugna ner mitt rastlösa/oroliga sinne när det så behövs. :-)