tisdag 23 november 2010

Dagens teknik

Spinning-Josefin är inte Sofie. Men jag tycker hon är jättebra ändå. Det sa jag till henne idag.

Hon påminner oss om tekniken. Hur fötter ska förhålla sig till markplanet. Knäns riktning. Magens spänning. Axlars läge. Rundtrampet.

Hon använder sig av tekniken. Den digitala. För att få oss i rätt tramp-frekvens spelar Josefin musik i ett lite annat tempo än vad låtskrivaren tänkt sig. Det är ganska OK. Tills hon spelar Kim Wilds "kids in america" i Kalle Anka version. Allt för att peppa oss till spurt. Jag vill helst hålla för mina svettiga öron.

8 kommentarer:

Löpning & Livet sa...

Nä men gud, man får inte förstöra den underbara låten!!

Ingmarie sa...

jag hade börjat gapskratta! (Om jag hade orkat) Bra att du sa till henne att du gillar det hon gör. Det är du väldigt bra på!

Camilla sa...

Åh, det är ju nästinill förbud på såna låtar i en cykelklass! Jag har varit med om det en gång, jag också, men som tur var inte i "spurten".

Erik sa...

Förstår dig innerligt väl. Vilken avskyvärt gräslig låt det är.

Unknown sa...

*ler med hela ansiktet*

Tack för att du tränar åt mig med är snart på benen igen!

Peace Love och Löparskor!

Jenny sa...

.......sån musik har inte jag på mina pass. Var väl något som var lite hett på 80-talet.......förstår dig.....om du någon gång kommer till Linköping så hör av dig så ska jag bjuda dig på ett riktigt bra spinningpass....!

anneliten sa...

Andréa, det är en asbra låt ju. Jag var tydligen otydlig med det om man betraktar övriga kommentarer. Du är den enda som inte för en sekund kunde tänka dig att jag skulle tycka motsatsen - bra musiksmak vi har, du och jag ;-)

Ingmarie, jag försöker komma ihåg att berätta när jag tycker att någon är bra. Som du som powerplateinstruktör till exempel.

Camilla, jag tycker det är kul att skriva om spinning eftersom flera av er bloggkompisar är instruktörer. Lite tips till er från en brukare liksom. Och tillbaka får jag lite tankar om huruvida jag går på ett OK gym eller inte.

Erik, du och jag har inte samma musiksmak! Jag gillar den låten - oförstörd. Glad att jag slapp någon Lundelllåt i Kalle Anka tempo...

Jesper, jag tränar åt dig närhelst du vill ;-)

Jenny, jag tycker det är en superlåt. Men inte i dubbelt tempo... Vill mycket gärna gå på ditt spinningpass! Om jag kommer tll Linköping.

Erik sa...

Anneli! Nej, kanske inte. Men Lundell i rätt tempo är bra! :-)