fredag 27 juni 2014

80%

Yipee! Jag har fått en pulsgräns. Jag FÅR springa, bara jag håller mig under 80% av max. Jag är jublande glad tills jag inser att 80% av max är en för mig ganska låg puls... Lägre än jag brukade snitta på luuugna långpass när det begav sig. Kanske är det nyttigt. Att lära sig lufsa. Hursomhelst. YIPEEE!

10 kommentarer:

Staffan sa...

HURRA!!!! 80% är ändå något och så lågt är det inte!!! 150 för mig är ca 75% och där kan numera springa lugn distans. Mycket bättre än ingen löpning alls ju!!!

Ingmarie sa...

Ja HURRA!!!!!!!!!!!!!!!
80% är ju mycket!
Men lugnt o fint nu! Fick du mitt mess? :-)

L sa...

Grattis! Ett steg framåt :)

Rund är också en form! sa...

YEAY!!!! :-)

Löpning & Livet sa...

Vad roligt!!

Men 80% är ju ändå rätt mycket. Visst, förmodligen under tröskeln så några naxpass kanske du inte får ge dig på (än), men det är väl en bit från lufsjogg? (som jag klassar som allt runt och under 70% av max)

Hur som helst; grattis! eller vad en nu säger :)

Anna (orka mera) sa...

GRATTIS!!!! Och som tidigare talare redan sagt...80% är ju ganska mycket. Det är ju i alla fall springa och inte lufsa. Vilken lycka!!! NJUT!

K sa...

Ja Yiphee en gång till :-)

anneliten sa...

Yipee indeed. 80% är dock inte så mycket för mig. Inser att jag alltid sprungit på ganska hög hjärtfrekvens utan att det känns jobbigt eller utan att jag andas ansträngt. är en "högpulsare" tror jag. Men jag är förstås superglad för det jag får göra.

Sara sa...

JIPPI! Även om man vill ha allt, så är något bättre än inget. Tro mig :)

anneliten sa...

Sara, så sant!