torsdag 3 juli 2014

Plums i plurret

Det var ett tag sedan. Jag har inte plumsat omkring i poolen sedan kirurgen skar i mig. Nog för att såret är läkt sedan länge - det har bara inte blivit av.

När jag går mot Eriksdalsbadets utomhusbassäng är jag väldigt nöjd över att det småregnar lite. Det är perfekt väder för wet vest nämligen. Väldigt få barn som hoppar och stänker (inte för att det gör mig så mycket) och inte alls många simmare. Otrångt. Jag ser Ingmaries huvud guppa och jag plumsar i bredvid. Det var länge sedan vi sågs. Vi har massor att avhandla. Inte bara hur jag ska träna framöver. Långt ifrån! Men det också. Vattenlöpning är optimalt när man vill träna lite lugnt OCH har massor att prata om.

En knapp timme senare sitter jag några minuter i bastun. Myser och torkar lite. Tänker att det är perfekt att vara sin egen chef. För då kan man ge sig själv ledigt för lite plurr-plums. En lätt regnig torsdagsförmiddag.

5 kommentarer:

Ingmarie sa...

Och gladast av alla var jag som fick ha ditt sällskap en stund!
TACK!
Och fastän det var (för)längesedan vi såg IRL så var det som i går! :-)
Kram

Anna sa...

Finns inget bättre än att vara sin egen chef, så man kan basta lite på arbetstid. Eller bada. Eller springa. Jobba kan man göra när det är ful-väder, eller när man inte har något bättre att göra ;)

bureborn sa...

Plums i plurr, jippie! Men ändå större JIPPIE, över att du får springa!! Så fantastiskt underbart! Nybörjarlöpning är ändå löpning. Perfekt sommarpresent.

Lisa sa...

Oh, how nice.
Ser fram emot att dela en timme i poolen snart!

anneliten sa...

Ingmarie, mera IRL!

Anna, visst är det så. jag har dock kommit fram till att jag vill bestämma över andra - också. Ska fundera lite på framtiden. Men har inte bråttom... Hjärtat ska läka först.

Bureborn, nybörjarlöpning är alldeles lagom när man är nybörjare - och det är jag ju!

Lisa, just say when!