onsdag 3 februari 2010

Snötäckt runway

Jag sitter inte där jag skulle sitta. Just nu skulle jag sitta på en pub i en liten engelsk by och dricka öl med ett par kollegor. Vi skulle kontemplera över ett dagslångt möte med engelskt företag. Och lägga upp strategi för dag två. Så var planen.

Istället sitter jag vid köksbordet hemma. Snöstorm på Skavsta och stängd runway. Känns faktiskt inte helt fel att få gå och lägga sig i egen säng och godnattpussa P. England får bli en annan - snöstormsfri - dag.

Skulle ha flugit Ryan Air. Deras väsk-restriktioner är grymma, med noll utrymme för träningskläder. Och till skillnad från andra flygbolag kollar de noga att man lyder. Nu är jag ju hemma hos löparskorna och kan springa imorgon. Troligen på en runway täckt av snö...

3 kommentarer:

Miranda sa...

Jag är ryan-air proffs. Du har så rätt, man skall aldrig riskera något ;) om det inte är så att man flyger från Italien och det är en ung kille i säkerhetskontrollen. Tragiskt but true..

Erik sa...

Tror att natten på hemmaplan gör att din löprunda i morgon blir en av dina allra bästa genom tiderna. Det är den så kallade Ryan Air-effekten. Ha det gott!

anneliten sa...

Miranda, är inte säker på att ung kille i säkerhetskontrollen hjälper i mitt fall...

Erik, nätter på hemaplan är bäst tycker jag. Jag älskar att resa, men sover skönast hemma.