tisdag 22 maj 2012

Men HUR?

Klickar runt frenetiskt. På jogg.se. Jag har tänkt mig att överge excel som träningslogg. Gå över till Jogg.  Jag har loggat all träning sedan januari. Nästan. Ett litet glapp i februari - just när jag fick ont, väntar på att fyllas ut med excel-data. En regnig dag snart så.

Det vore ju hur smidigt som helst om min tränare kunde följa min träning på Jogg.se. MEN. Jag hittar inte någon Ingmarie som stämmer in på min tränare. Trots att hon säger att hon finns. Inte bara i verkligheten utan på jogg också.

Jag vill göra min tränare till kompis. Vänner är vi redan. Jogg.se kompis alltså. Endast kompisar kan se min träning nämligen. Så har jag valt och så vill jag ha det. Jag bloggar visserligen om min träning. Och bloggen kan ju vem som helst läsa. Men att alla kan se varje meter jag springer, varje kilometertid och mina endorfin-höga eller frustrerade kommentarer - det känns lite för privat. För mig. Inte för att jag inbillar mig att någon är särskilt intresserad. Egentligen. Utom just tränare Nilsson.

Så hur GÖR man?

6 kommentarer:

Ingmarie sa...

Det var inga som helst problem när jag skulle hitta K. Mycket märkligt... Vi kanske måste logga ut o sen in igen? Hoppas någon klok vet... :-)

anneliten sa...

Ingmarie, att du inte ser mig kan vara för att jag valt "bara kompisar". Har du också valt "bara kompisar" eller inte visa för någon kanske?

Staffan sa...

Dig hittar jag inte alls på Jogg.se

men Ingmarie Nilsson född 1966 Bagarmossen finns på jogg.se men hon har inte en publik/klickbar profil vilket beror på att hon under "inställningar"-"kontoinställningar"-"visa data för" har "ingen" som val i menyn.

Om ni båda väljer "visa data för" -"kompisar" och sedan klickar på varandras profiler och sedan "följ" så kan Ingmarie följa din dagbok.

Du vet väl förresten att det finns en importfunktion på samma sida där du kan importera en träningsdagbok från t ex Excel. Hur det funkar vet jag däremot inte...

anneliten sa...

Staffan, det är verkligen jättekonstigt! För du är den enda jag tror att jag connectat med. Anneli Hällgren heter jag. Och är född 1965.

Ingmarie sa...

Jag hittar "alla" andra jag vill så det är verkligen märkligt...
Prova igen!
Annars maila ansvarig på sidan. Andréa kanske vet? Hon bloggar ju där. :-)

Staffan sa...

Nu hittade jag dig vilket jag inte gjorde förra gången jag provade! Konstigt är det verkligen, slut på idéer men ett mail till supporten eller joggpost till Andrea eller Krister som jobbar med sidan brukar lösa många problem!