måndag 26 maj 2014

Om jag inte får...

...rejäl träningsvärk i morgon så blir jag besviken. Inte för att vikterna jag valde var särskilt tunga... Utan för att det var så länge sedan.

Medan de andra är riktigt trötta på Body Pump 89 så är den ny för mig. Medan ledarna tränar in Body Pump 90 så försöker jag hänga med i 89:an. Jag har missat en hel release. Nästan. För så länge har jag varit borta från styrketräning. Och alla annan träning. (Hur länge jag varit borta från löpning vill jag inte tänka på).

Det står Olga på schemat men in stormar Sofie. Med andan i halsen. Olga är utmärkt men Sofie är min favorit. Hon är svettig (säger hon) för när hallen ringde höll hon som bäst på att förbereda sig för sitt första pass med release 90. Premiär i morgon hade hon tänkt. Blixt-inkallad väljer hon det säkra före det osäkra och kör 89:an i alla fall... Inte mig emot. Den är ju nästan ny för mig. Och träningsvärk lär jag få. Annars blir jag besviken.

Lite pirrigt är det. Min nypremiär. Dr. H tycker att det är lite onödigt att börja träna innan jag fått gjort mitt arbetsEKG. Men det är först om flera veckor. Och det värsta som kan hända är att jag får en rejäl smäll. 700 volt. Dr. H kompromissar och säger ja till styrketräning men nej till löpning.

Lite pirrigt är det. 700 volt. Hmm. Jag tar det lugnt. Och det går bra.

6 kommentarer:

Ingmarie sa...

Men åh vad härligt ändå!!!!Jag håller tummarna för en tisdag med träningsvärk!

Anna (orka mera) sa...

Underbart! Kan tänka att det kvittar om det är release 89, 90 eller 13. Bara att få på sig träningskläderna, gå till gymmet, känna sig som en tränande människa. Gaah, underbara känsla, jag unnar dig varje millimeter av den! Njut!

Rund är också en form! sa...

Som sagt, spelar ju inte så stor roll vilken release det är, bara man kan njuta av endorfinerna. :-)

anneliten sa...

Ingmarie, jag är lite besviken, för jag har inte särskilt ont. Kanske är det kortisonet. När jag tänker efter har jag haft rätt lite träningsvärk - också innan träningsförbudet.

Release 13 vore kul! Se om det utvecklats något liksom.

Rund, endorfiner... Så ljuvliga.Ingmarie sa...

Kanske du skulle känt av det om du kört samma pass dagen efter?

anneliten sa...

Kanske, men jag får helt klart mindre träningsvärk än jag borde. Tänker att prednisolonet hämmar den inflammatoriska delen.