onsdag 12 september 2012

Sluta med inlägg

Jag lyssnar ju på Guru-Danne. Jag gör ju som han säger. Nåja, jag köper kanske inte allt. Men jag tog väldigt enkelt till mig budskapet om att mina fötter är ganska ändamålsenliga, med höga fotvalv. Långt ifrån plattfot. Absolut inte i behov av inlägg.

Perfekt timing på det budskapet var det - eftersom mina inlägg var helt utslitna. Och nya kostar 1 600 kronor. Så i början av sommaren, just när jag började springa igen efter plantar-problemen, slängde jag inläggen.

Visst har jag haft mina stunder av tvivel. Undrat om gurun verkligen har rätt. Peroneus-gruffset kom ju efter att jag skippat inläggen.

Mitt i en sådan stund av tvivel råkar jag på ett uttalande av en annan Dan - den Dan som man kan fråga saker i Petras marathonblogg. Frågan till Dan handlar om fotbäddar - så passande. Jag läser att det är en sak att få till en fotbädd (eller inlägg som jag kallar dem) så att den passar till en fot i "statiskt" tillstånd, men att få till den så att den passar till den rörelse man tänker utföra är mycket svårare. Och slutsatsen är att om man inte absolut behöver är det bättre att låta bil.

Då så. Jag fortsätter att låta bli. Jag är helt enkelt en löpare som slutat med inlägg. I alla fall sådana man har i skorna.

4 kommentarer:

Ingmarie sa...

Hittills har Guru-danne alltid haft rätt när det gäller mina bekymmer även om även jag tvivlat...
Spara pengarna! :-)

Erik sa...

Så länge du fortsätter att SKRIVA inlägg är jag nöjd. ;-)

Daniel sa...

Jag var rädd att du skulle sluta skriva inlägg...phhu! Tur!

anneliten sa...

Ingmarie, jag är ju gammal forskare vet du - uppfostrad i tvivlets skola där enbart det som är statistiskt signifikant kan beaktas.

Erik och Daniel, ett tag till kanske, men det är lite tröttsamt att skriva löparblogg när man är skadad faktiskt.