lördag 13 oktober 2012

Trettio ynka sekunder

Om jag inte hade hej-då-pussat P. Om jag hade haft koll på var jag lagt min bilnyckel. Om jag hade varit lite mindre tidsoptimist. Då hade jag hunnit.

Jag springer ut på perrongen och ser bakändan på tunnelbanetåget. Skit också! Nästa går om tolv minuter och då kommer jag för sent. För sent till yoga funkar liksom inte. Man kan inte dundra in när de andra deltagarna är här-och-nu och fokuserar inåt.

Det är Ingmarie som håller kurs i Livsyoga. Tre lördagar. Och jag har precis missat första tillfället. Jag åker hem igen. Besviken. Will I ever learn.

8 kommentarer:

Anna (Orka mera) sa...

Sen är det så typiskt att tåget alltid är i tid när man själv är sen! Är man själv i tid är tåget sent...

I alla fall i Kävlinge :)

Ingmarie sa...

Det var säkert någon mening med det!
Och pussar är viktiga grejer. :-)

anneliten sa...

Anna, visst är det så. Murphys lag tror jag det kallas :-)

Ingmarie, det har jag svårt att tro. Men vi är olika där du och jag.

Snorkkis sa...

Snopet. Men jag tror att Ingmarie kommer att hålla många många kurser framöver! (Hoppas jag för jag vill också delta; måste bara avklara min grundkurs först)

Lisa sa...

Usch ja! det finns så många "om inten" i såna där lägen... Likadant är det när man just tappat mobilen i rulltrappan. OM jag inte lagt den i samma ficka som SL-kortet!

anneliten sa...

Nämen Lisa! Förstörde inte du en i somras också?

Ingmarie sa...

Är inte pussar viktiga grejer? ;-)

anneliten sa...

Hmm, det var det där med att det var någon mening med att jag missade tåget som jag hade svårt att tro. Pussar är jätteviktiga! Puss på dig ;-)