onsdag 22 juni 2011

Hemma-core eller borta-core

Ååå vad jag har varit velig och obeslutsam den senaste tiden! Passen flyttar hit och dit i kalendern. Intervallpasset kan jag kanske spara till imorgon? Ska jag verkligen köra grupptränings-core? Eller ska jag springa intervallerna på jobbgymmet så att jag kan köra egen core efter? Om jag nu ens åker in till jobbet - det är ju bara halvdag. Å-så-vidare. Veligheten får mig i spinn.

Nu har klockan bestämt lite åt mig. Core-passet har börjat. Hemma-core får det bli. Eller ska jag kanske springa istället? Kanske intervaller?

7 kommentarer:

Thomas sa...

Eller som Fräulein Nilsson? Först det ena sedan det andra?

Hemma-core is da shit :-)

anneliten sa...

Thomas, nä att som Ingmarie träna allt nästan jämt - det överskrider vida min förmåga och min motivation. Idag blev det till slut ett tröskelpass. Core får bli imorgon. Kanske.

Lennart sa...

Hej Annelie!
Fantasiskt! Svaret du gav till Thomas blev "pricken över i". "Det blev till slut ett tröskelpass" :-).

MVH

Ingmarie sa...

Hm....Jag kanske inte ska ge dig så fria tyglar? ;-)
Och jag tränar INTE nästan allt alltid.

Anonym sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Anna (Orka mera) sa...

Det blev ju ett bra beslut tillslut! Trösklar är fina grejer! När det gäller core måste jag göra det på gruppträning, har så svårt att motivera mig annars. Springa är lättare på egen hand.

Malin sa...

så länge du till slut tar tag i träningen så är väl både, du, din kropp och tränaren nöjda.Värre är det med oss andra (mig) som till slut inte tar tag i situationen.....