torsdag 2 juni 2011

Träffar tränaren i baddräkt

Fem dagar ledigt. Dessutom med make och tonåringen den yngre tillfälligt utflugna hela hegen. Så mycket egentid. Egentid som skulle kunna vara träningstid om jag inte var ny-marad med möra ben. Nu är det istället sparsamhet med kropp och träning som gäller.

Det är tränare Nilsson jag lyssnar på. Och i hennes värld får man ALLTID köra vattenlöpning. Vare sig det är återhämtning eller formtoppning på gång.

Vad passar bättre en ledig dag än att möta upp Ingmarie, min tränare och vän, dra på mig baddräkt och bälte och trampa vatten någon timme eller så?

Medan vi springer varv efter varv i Eriksdalsbadets utomhusbassäng pratar vi igenom våra respektive maror. Hur våra kroppar (och själar) mådde under loppet och hur de mår nu. Debriefing. Sedan går vi upp. Vi äter medhavd lunch i gräset. Vi pratar om annat. Vi pratar om när vi kan ses igen. I baddräkt kanske. Eller i träningskläder. Eller i vanliga kläder. Vad som helst bara vi ses snart.

Det är inte riktigt så varmt där på Eriksdalsbadets gräsmatta som väderprognosen utlovat...

3 kommentarer:

Ingmarie sa...

Ja (nästa)n vad som helst bara vi ses snart!:-)

Unknown sa...

Härligt är ett år sedan jag gjorde det samma ska nog stämma dejt med er på Eriksdalsbadet framöver =)

Peace Love och Löparskor!

anneliten sa...

Ingmarie, hade förstås varit kul att upprepa idag, men jag såg grym trängsel framför mig... Sådant har jag rätt svårt för.

Jesper, JA! Kom! Men låt oss ta det när det inte är miljoner människor där.