måndag 18 april 2011

Träna när andan faller på?

Påskvecka. Jag har sett fram emot den som en vecka där träningen lätt får plats och kan utföras när andan faller på. Så mycket fri tid helt enkelt. Jag borde inte ens behöva planera i förväg. Eller?

In i ekvationen ska släkten och släktkalasen. Ett jonglerande med viljor där påsken är marginellt lugnare än julen. Att transportera mig springandes mellan ställena är en av mina lösningar. Maken skjutsar snällt mina kläder i bilen. Det brukar han i alla fall ställa upp på.

En annan faktor är gymmets öppettider. Helt igenbommat från skärtorsdag till morgonen efter annandagen. Styrkan får jag se till att få till i början av veckan.

Till det lägger vi en jobbresa till ett grannland på ask-onsdagen. Över dagen betyder tidigt flyg ut och sent hem. Den dagen får bli vilodag.

Vips blir planeringen lika viktig som vanligt.

6 kommentarer:

Patric sa...

Styrketräningen får vi till genom att du helt enkelt skjuter bilen mellan besöksplatserna. Jag underlättar genom att frikoppla och låta dig ha kläderna i bilen även denna gång. Miljövänligt inte minst. :)

Ingmarie sa...

Milde himmel! Låter som ett tufft schema. Undra om vi hinner ses...?

Johanna sa...

Ah, springa till släktmiddagarna. Det skulle vara något. Jag har omkring 60 km enkel väg till min sambos mamma och ungefär 40 km enkel väg till min egen familj. Mellan sambons mamma och mina föräldrar är det också ungefär 40 km (kanske lite drygt). Jag anar en ultrahelg... ;)

Petra sa...

Härliga lösningar där! Att skjuta bilen mellan besöksplatserna lät extra kreativt :)

Fisken sa...

Sv:
Det tog ett tag innan jag fattade vad du menade. :-)
Tidningen visar att det är "Katrineholmsdagen" på Sundbyholmstravet. Det innebär att Konsum i Katrineholm bjuder de första 200 på inträde och barnen på korv med bröd.
I ORTEN Katrineholm händer det som vanligt inte ett endaste dugg...

Lars sa...

Tänk att jobb och släkt alltid tränger sig in och stör ens träning.

Heter det förresten inte dymmelonsdag? Askonsdag är väl dagen efter fettisdagen? (Så fick jag märka lite ord idag också :)