Jag har förberett fredagens mat. För att hinna med en pool-run efter jobbet utan att för den skull riskera mega-sen middag. Jag känner knappt igen mig själv. För så välplanerad är jag väldigt väldigt sällan.
Min spenat- och chèvre-lasagne (ur senaste Allt om mat) ser inte så jättegod ut - än. Men med lite mer färg så... Lite mer färg får den imorgon. Och sällskap av min allra senaste favoritsallad: grovt skuren avokado blandad med grapefrukt och granatäpplekärnor.
Min spenat- och chèvre-lasagne (ur senaste Allt om mat) ser inte så jättegod ut - än. Men med lite mer färg så... Lite mer färg får den imorgon. Och sällskap av min allra senaste favoritsallad: grovt skuren avokado blandad med grapefrukt och granatäpplekärnor.
6 kommentarer:
Vilken tid ska vi komma?
Oj jag skulle ju testa den där avokado-grape-granatäpplekärnor-salladen. Den låter spännande!
Perfekt post-poolrun mat tror jag. Tack för sällskapet min vän!
Men så gott med chevre i lasange! Måste testas... Ytterst välplanerat förresten:)
Erik, nästa gång ni kommer kanske det blir just denna rätt - för den var god. C ville visserligen inte erkänna att hon tyckte det eftersom den var vegetarisk, men hon åt...
Snorkkis, så enkelt och så gott!
Ingmarie, ja för lite hungrig blir man.
Lisa, ja - ovanligt bra.
mmmm de låter ju sagolikt gott =D
Skicka en kommentar