måndag 7 juni 2010

Epilog

Maran 2010 är över. Anneliten mot tant-eliten och maran 2010 slutar här.

Min tid hade räckt till seger i K55. Om jag bibehåller formen i tio år kan jag kanske bli tant-elit på riktigt? För sluta springa ska jag inte. Och jag hoppas att jag med min blogg ingjutit hopp om många löpar-år i en och annan yngre böna. Såsom Monica Lorentzon, vinnare av K65 2010, inspirerar mig. Jag kom i samspråk med henne både före och efter förra årets mara. Hon och jag sprang ungefär lika fort då - hon 20 år äldre än jag.

En lördag i början på december startade jag bloggen. Samtidigt som maratonträningen drog igång. Ett inlägg om dagen fram till maraton - så var planen. Inte anade jag då hur mycket bloggen skulle ge mig. Jag fattade inte vilket underbart nät av vänligt sinnade och stöttande löpare (och icke-löpare) det finns därute. Jag vill tacka alla er som läst. Jag vill verkligen tacka alla er som kommenterat! Ni har förgyllt mitt löparliv. Och sporrat mig till ett och annat pass.

Så vad gör jag nu? Ska jag sluta blogga? Jag tror inte det. Men lite ledigt ska jag ta i alla fall.

Först ska jag fylla 45 år (på torsdag). Sedan ska jag ö-luffa i Grekland med min käre P och våra tonårsdöttrar. Till tonårsdöttrarnas förskräckelse packar den pinsamma mamman wet westen hon lånat av sin allra bästa tränare Nilsson. (Jo, jag vet att det blivit många länkar till Ingmarie...)

Min favorit-tränare har lovat fortsätta hjälpa mig. Nästa mål är att äntligen ta det där silvret på Lidingös 30K-bana. Förhoppningsvis via PB på Midnattsloppet. Allra troligast är att jag har lust att skriva om den resan också. Måste bara vila lite först. Och byta namn på bloggen...

19 kommentarer:

Erik sa...

Njut av skrivledigheten och kom snart tillbaka! Allt gott!

Löpning & Livet sa...

Jag hoppas verkligen inte du slutar blogga för du har varit en stor inspirationskälla även om jag hittade hit rätt sent! Men njut av lite ledigt, det är du verkligen värd!

Sofie RW sa...

Du kanske kan kan byta "mot" mot "i"?

Och tack för att jag fått hänga med på denna resa, var nog med från början, och kommer väl ihåg när Miss Agda och jag sprang långpass i december och vi lite nyfiket pratade om denna nya anneliten som verkade så ambitiös :) .

Stort grattis till ditt makalösa lopp i lördags! Så imponerande!

Sofie RW sa...

Fast nu såg det lite illa ut det jag skrev. För du är ju ingen tant. Kram :)

Ingmarie sa...

Du skojar väl? Vila är ok, men du får inte ens FUNDERA på att lägga ner. Jag har varit med från första raden men jag hoppas verkligen att jag inte har läst den sista. Och namnet, det gillar jag! Även om du är allt utom tant. Skulle vara super-tant i så fall. ;-)

Anonym sa...

Måste bara säga det igen - vilket lopp! och vilken fantastisk maraberättelse! Du skulle bara våga sluta blogga... ;-)

Camilla sa...

Tack för underhållningen och inspirationen! Vill önska dig en riktigt härlig sommar!

Petra sa...

Gud vad bra jobbat! Jattekul att lasa! Och snalla, sluta inte blogga - du ar ju en stor inspiration! Ta lite bloggledigt bara, njut till fulla muggar men kom sedan tillbaks till bloggvarlden!

Pernilla Hult sa...

Rubriken epilog skrämde mig en aning.. Tänkte att nu slutar Anneliten blogga.. Ta Dig en välförtjänt ledighet från bloggeriet! Ha en skön semester! Kom tillbaka lagom till loppen och sprid Din inspiration..
Tack för att Du delat Din resa med oss! Tack för Ditt "naprapat-tjat"! ;)
Vi ses på Midnattsloppet!
Stor Kram

anneliten sa...

Erik, njuta är jag bra på - ibland...

Andréa, du inspirerar mig tillbaka! Kanske kan du lära mig hur man färgar texten - för jag tror jag kommer att fortsätta. Kanske inte med ett inlägg om dagen dock...

Sofie, jo du var en av de första som kommenterade - och jag blev så glad att någon jag inte kände läste! Jag vill nog vara en tant - men en häftig och vältränad sådan. Det är inte så farligt att bli äldre som man kan tro faktiskt... Och det underliga är att jag mentalt känner mig jämnårig med många mellan 22 och 95 (svårt att sätta gränsen faktiskt, det beror mer på personlighet).

Ingmarie, precis - supertant!

Bureborn, jag tror jag ska göra som du - skriva lite ibland bara.

Camilla, en trevlig sommar till dig med. Men du är faktsikt en av dem jag skulle vilja träffa! jag tänker tjata på Ingmarie om att gå på något av dina pass. Det är visserligen långt bort, men helt säkert värt det!

Petra, jag kommer definitvt att läsa om din resa mot Sydney maraton. Det vill jag springa någon gång!

Pernilla, vi ses på Midnattsloppet! Och jag kommer med största sannolikhet igen på bloggen också, om än lite mindre frekvent.

Anna (Orka mera) sa...

Så härligt att läsa om din grymme-prestation! Så imponerad av din tid. Såklart ska du vila lite från bloggen om du vill men sen vill vi gärna läsa om din fortsatta satsning mot medalj på Lidingö. För den satsar jag också på :) Ha det bäst på semestern :)

Lennart sa...

Hoppas verkligen inte att du slutar!

Skulle gärna följa dig mot silvermedaljen på LL.

Pernilla Hult sa...

Sv: Nya mallar finns i blogspot, Du ser det när Du loggar in på Din sida. Det finns en massa roligt nu =)

Ingmarie sa...

TACK min kära vän för att du kom i dag! Du är inte bara en super-tant och super-löpare, du är en SUPER-vän med! .-)

Jenny sa...

Passa på och njut av ledigheten och satsa sedan hårt på Lidingö!

anneliten sa...

Anna, vi ses på Grönsta gärde - och fram till dess på bloggen. OM jag inte börjar skriva igen så kommer jag åtminstone att fortsätta läsa - och kommentera!

Lennart, vi får se - just nu känns det rätt skönt utan blogg...

Pernilla, thank you dear! Kanske måste jag fortsätta om jag hittar snygg mall.

Ingmarie - och du är SUPERtränare och vän!

Jenny, först vila sedan hårdsatsning - så får det bli.

Paula Eklund sa...

Grattis i efterskott! Hoppas ni har det underbart i grekiska övärlden - själv tar jag med maken till Turkiet på en restvecka på torsdag. Ni kan väl segla förbi Marmaris och vinka?
Jag sneglade på den jättetuffa gränsen för silvermedalj på Lidingö och vet inte alls om jag ska våga satsa på det målet. Men vi ses på Lidingö iaf, om inte förr! :-)

LOPARJANNE sa...

Klart att du fortsätter! Väntar bara på nästa inlägg...

anneliten sa...

Paula! Vi ses innan Lidingöloppet, det bara måste vi!

Janne, levererat...