onsdag 30 januari 2013

Missbrukade och övergivna

Historien slutar bra den här gången. I alla fall den del som handlar om övergivenhet. Missbruket fortsätter.

Mina stackars Saucony fastwitch. De är gjorda för löpning. Snabb löpning. Men de används inte till mycket annat än styrketräning just nu. Missbruk. Slöseri. Jag försvarar mig med att de gymskor jag har är så hala och så tunga. De funkar inte bra till body pump eller ens CXworx. Då åker fastwitchen på istället.

När jag kom hem från gårdagens spinning (som jag faktiskt har specialskor till - där går min gräns för löparskomissbruk) och CXworx insåg jag att mina fastwitch nog låg kvar i gymmets hall. Övergivna. Ensamma. I samma hall sitter skyltar som uppmanar till försiktighet och nyttjande av låsbara skåp - skotjuvar härjar.

Alltså var jag lite nervös när jag klev in i hallen idag. Det kunde ju vara så att mina övergivna skor kidnappats. Men så illa var det nu inte. I ett hörn stod de snällt och väntade - mina bländande vita fina fastwitch, och jag snörde dem glatt på mig för lite missbruk. I form av lunch-pump.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Vad skönt att de stod kvar! :-)
Man kan (tyvärr) aldrig så noga veta...

bureborn sa...

Puh! Vilken tur att inget oärlig typ fattade vilka höjdarskor som stod där kvarglömda.

MarathonMia sa...

Och de är sjuuuukt snygga de där Fastwitchen. Alltid.

Lisa sa...

vad skönt att de var kvar!:) Det är när man nästan förlorat nåt man plötsligt uppskattar det MKT mer. Personligen har jag nu glömt och blivit av med två stycken vattentäta mp3-spelare i västertoprshallen. Trots att jag sprungit dit dagen efter och letat. Där är folk inte lika hederliga tydligen...

(Och det mest irriterande är när man ser någon använda exakt en likadan spelare veckan efter...)