onsdag 18 juni 2014

Omedelbar återkoppling

Jag skypar. När jag stänger ner så ombeds jag omedelbums klicka i hur jag upplevde kvaliteten. Jag antar att Skype använder informationen. Och jag tycker det är smart att fråga användare efter intryck. Man får känslan av ett företag med ständig vilja att förbättra.

Jag cyklar. På en testcykel. Två läkare granskar mitt EKG on-line. De har först väldigt noga förklarat att vi ska ta det försiktigt. Att jag nog inte kommer att få göra något max-test. Att de nog inte vill ta risken. Inte idag. Jag trampar på. Läkarna pekar och diskuterar. Jag tjuvlyssnar. För att få lite omedelbar återkoppling. Stämningen lättar gradvis. Jag trampar tyngre och tyngre. Till sist är jag uppe i 192 i puls. Min maxpuls...

Jag ligger på en brits och varvar ner. Blöter ner papplakanet med svett - under EKG-övervakning. Den ena läkaren kommer in. Han förklarar att han ska svara till "min" läkare. Jag får inte veta så mycket mer nu. Mer än att jag tydligen lyckats trampa runt en betydligt tyngre belastning än vad en person av min storlek och i min ålder (hmf - gammal jag?) brukar klara (all kondition har inte runnit av mig under året). Och att det blev en max-belastning ändå.

Omedelbar återkoppling: Jag tror det gick riktigt bra. Det kändes så. And I´m happy!

9 kommentarer:

K sa...

:o)

Löpning & Livet sa...

Härligt!!

Rund är också en form! sa...

Yeay!! :-)

Ingmarie sa...

Tjohoooooo!

L sa...

Det låter lyckat. Grattis!

L sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Staffan sa...

Underbart!! Att få svettas lite rejält och att få ett åtminstone indirekt kvitto på att det inte var någon fara!!

bureborn sa...

Jippiee så underbart!

anneliten sa...

Ja visst är det härligt! Bäst av allt är att jag känner mig så mycket friskare efter den upplevelsen :-)