onsdag 20 april 2016

Musik som hjälper... Eller stjälper

PT-Anna tycker tabata idag. Jag gör. Svettas och frustar.

PT-Anna tycker tabata hemma också. Ibland. Som omväxling i styrketräningen (inte för att jag hunnit tröttna efter mina tre-fyra garage-pass, men man kan ju förebygga tänker jag). "Ja, fast jag ska inte ha så kass musik som du har" säger jag halvt på skämt halvt på allvar. "Äh, det finns massor av tabata-musik på Spotify" säger Anna.

Nu har jag letat och lyssnat. Vilket skämt! Vilket skräp! Snälla hjälp! Jag vill ha en app som kan göra om min vanliga bra-iga peppiga musik till tabata. Det borde finnas. Tycker jag. Eller åtminstone en tabata-app som kan lägga nedräkningar utanpå musik. Bra musik som jag ju redan har i Spotify.

Jag har en "swing timer" som jag använder när jag kör kettle bells. Men irriterande nog vägrar den pipa när musiken är på. Hmm.

Sådär ja. Det var dagens i-landsproblem.

4 kommentarer:

Unknown sa...

Följer... :-)

bureborn sa...

Superviktigt med rätt musik om man ska köra tabata hemma. Tror jag, som har supersvårt att motivera mig vid hemmaträning. På gruppträning hittar jag (nästan) alltid kraft även om musiken är halvkass.
På våra cirkelträningspass i brandstationen har vi nåt program som ligger ovanpå musiken och piper. Ska kolla med ledaren vad det heter.

anneliten sa...

Ingmarie, :-)

Bureborn, JA! Fråga åt mig!

Hanna - Pilates och träningstokig sa...

Haha, håller med om att träningslistorna på Spotify är ganska dåliga. Jag har inte lyssnat igenom så många men tillräckligt för att känna att jag inte orkar ge fler listor chansen...