måndag 1 augusti 2016

"Nytt pennskrin"-känslan

Nejdå. Jag behöver inget nytt pennskrin och jag har inget köpt. Vad jag menar är den där känslan av nystart. Känslan av ny termin trots att jag inte gått i skolan på väääldigt många år... Känslan av att faktiskt längta efter att strukturera och organisera efter en lång och skön "ta-dagen-som-den-kommer" period.

Jag funderar på träningsupplägg för hösten. Har väldigt svårt att bestämma mig. Ska jag köpa ett nytt årskort till "min" Huddingehall? Eller känns det roligare att byta till SATS? Friskis och Svettis kanske bör undersökas? Eller klarar jag mig utan?

Ett par av mina sommarkompisar.

Nåja, ytterligare ett tag klarar jag mig utan träningskort. Jag sommar-blandar löpning med Kettlebells utomhus, garage-styrka (jo, makens garage-gym funkar rätt bra för mig, men jag har inte riktigt haft lust att gå in i fönsterlös betongbunker när det är så fint ute) och Annas cirkelträning i Skeppsmyreparken. Alldeles underbar mix tycker jag. Men mixen förutsätter nog sommar. Får en bild på näthinnan där jag kör get-ups med Kettlebells i knä-djup snö... Now you see me, now you don't... Jag behöver nog ett träningskort i alla fall. Så småningom. Om någon månad eller så.

3 kommentarer:

bureborn sa...

Nytt-pennskrin" var ju ett perfekt ord för den där lite pirrande nystartkänslan! Jag älskar faktiskt hösten just på grund av den där känslan av att börja på ny kula, ladda om, planera. Allt är möjligt!

Unknown sa...

Fint ord!! Du, jag kan ordna ett kort till halva månadspriset på min gymkedja. Du vet ju vilken. ;-) Då får du träna på alla i hela 08a land. Hör av dig!!!

anneliten sa...

Bureborn, ja det är skönt att känna lite "nystart" ibland.

Ingmarie, hela 08 och med dig :-)