söndag 16 september 2012

Frikostighet

Stockholm marathon tillåter inte överlåtelser av startplatser. Ens när loppet är fulltecknat. Varför förstår jag inte. Ekonomiskt är det ju ingen skillnad. Eller det är klart - de sparar lite sportdryck på att några DNSar.

Lidingöloppet är lite smartare. De kan tänka sig att ta betalt två gånger för samma startplats - om än med lägre kostnad andra gången. 300 kr kostar det att byta namn och det görs på plats.

Med tolv dagar kvar till loppet sitter jag med en startplats i K30 startgrupp 1C, en peroneus-sena under läkning (hoppas jag) och alldeles för lite träning i bagaget. Fyra kilometer igår känns liksom i kortaste laget.

Jag är frikostig. Min startplats är gratis för den som vill ta över. Mot ett löfte att antingen springa fort som f-n i mitt namn (vilket man ju inte får egentligen) eller namnändra på plats. Någon som vill ha? Eller vet någon som vill?

6 kommentarer:

Anna (Orka mera) sa...

Jag var SÅ HÄR nära att nappa på ditt erbjudande. Hade dealat med familjen, allting klart, när jag insåg att vårt gym öppnar ny anläggning den helgen och jag är ordinerad ARBETE....

Suck. Men vad är väl en bal på slottet?

bureborn sa...

Fantastiskt erbjudande! Är helt säker på att du kommer att göra ngn riktigt, riktigt glad. Övervägde ett kort ögonblick att säga JAG bara för att få starta i 1C. Men 4 passar mig nog bättre ändå.
Om ingen du känner väl tackar ja, tror jag det finns en tjej i ULK som kan vara intresserad.

Ingmarie sa...

Du har mail!!!!!!

anneliten sa...

Platsen är nu bortlovad.

Västgötskan sa...

Jag hade ändå inte kunnat springa som f-n.. haha! Men lyckos den som fick den! :-))

anneliten sa...

Anna, all work and no play. Nåja, du har ju gjort en del lopp redan :-)

Bureborn, vad ska du i fyran och göra? Du är ju snabb ju!

Ingmarie, I know.

Västgötskan, och lika glad är jag. Det är ju liksom onödigt att bara sitta på den. Startplatsen alltså.