fredag 7 december 2012

Nöta ut

Just nu nöter jag inte på hälsenorna. Inte alls genomtänkt eller så - det har bara inte blivit någon träning på tre dagar. Jag tror det är ganska länge sedan jag hade ett så långt uppehåll utan att vara sjuk. Och lite sjuk, men på ett annat sätt, blir jag av att inte träna. Det kryper liksom i kroppen.

Jag har nött lite på några vänner istället. Och på snöskovel och promenadskor.

Nötande på vänners öron ägnade jag mig åt igår. Mitt aldrig sinande ordsvall (stackars dem) omfattade bland annat mina funderingar runt utnötta uttryck. I min bransch sveper en innovations- och kreativitetsvåg. Precis allt ska vara kreativt och helst kallas något med "innovative". Det har hållit på så ett tag och till sist blir det tjatigt. Orden blir utnötta och tappar sin ursprungliga styrka. Tycker jag.

5 kommentarer:

Daniel sa...

Försöker uppdatera mig lite efter att ha varit borta från bloggvärlden ett tag. Jävlas hälsenorna? Oavsett så håller jag tummarna för att du får en bra start på maraträningen som drar igång nu om jag förstår allt rätt...

Anonym sa...

Mina vänner får också stå ut med ett aldrig sinande tjöt... Haha! :-)

Lisa sa...

Personligen tycker jag att vänskaps-tjat är ganska trevligt:)

Håller för övrigt med om att för mkt innovation kan kännas krystat!

Lisa sa...

Ps: Jag tjatar nog ganska mkt när jag träffar mina vänner nuförtiden när jag tänker efter, hahah..

anneliten sa...

Daniel, ja de jävlas lite mina hälsenor. Trots att jag varit SÅ försiktig med att börja lungt efter mina andra fotbesvär.

Västgötskan, kan nästan tänka mig det trots att jag aldrig träffat dig live. Om vi ses kan vi prata i mun på varandra ;-)

Lisa, ja du kan prata du med.