söndag 22 december 2013

Sova

Sova är en gåva. Och jag är så glad att jag kan. Men jag kan inte riktigt lika länge som mina kära familjemedlemmar. När jag har sovit färdigt har de någon timme eller två kvar. Till att vakna utvilade. Och utvilad ska man väl få vara när det är semester. Det tycker jag. Så jag försöker skärpa mig och inte väcka dem i svinottan.

Lösningen under andra resor har varit morgonträning för mig. Medan resten av familjen sover. Funderar en sekund på att ge mig ut på morgonpromenad i ett mörkt Sydney. Vi bor i Kings Cross. Strip-klubbar längs gatorna... Fortfarande öppna vid den här tiden. Hmm. Kanske yoga på hotellrummets heltäckningsmatta är ett alternativ? Lite halt bara.

5 kommentarer:

Ingmarie sa...

Bra beslut! Du kanske kan hitta något ställe på hotellet där du kan härja fritt?
jag har yogat på de mest konstiga ställen för att "inte störa". Bl.a i ett trapphus. :-)
Men det funkade jättebra!

fitnesscoachen sa...

Ja morgonpassen är ju underbara på många sätt, både för en själv och för familjen, alla nöjda liksom! Hoppas du kan få iaf en viss tillfredsställelse av yogan.

Kram på dig!

Lisa sa...

Irriterande när du har tid, lust, ork, möjlighet. Men inte får... Hoppas att ni har det jättebra iaf, och njuter av värmen! Kram

Rund är också en form! sa...

Jag önskar att jag var utvilad innan resterande familjemedlemmar. Här vaknar barnen vid 06.30-07.00 även på helgerna.... *gäsp* ;-)

God jul!
Kram M

anneliten sa...

Ingmarie, det blev korridoren.

Madde, yogan var välbehövlig.

Lisa, värme och njuta är inte riktigt "jag". Tycker det är jobbigt med 36 grader (gnäll gnäll) och all svett.

Rund, jag lovar att det vänder när tonårstiden kommer. Då kommer du att gå där och vänta på att de ska vakna :-)