fredag 19 februari 2010

Låg tyngdpunkt

Var sak har sin plats. Eller? För en snorkkare (en som transporterar sig löpandes alltså) kan den rätta platsen för saker flytta på sig. Att planera i förväg är ett måste.

Mycket skratt, god mat och gott vin med väninnor igår. Det goda vinet krävde att jag lämnade bilen på jobbet. Planen var att ta mig springandes till kontoret nu på morgonen. Snö och blåst hade kanske fått mig att tveka runt transportlöpning idag, om jag hade haft något val. Efter någon kilometer i nysnö insåg jag att jag inte tänkt på att ta med mig bilnyckeln. Tillbaka igen. Nåja, på så sätt blev löpsträckan lite längre och det är nog inte skadligt.

Mycket hann avhandlas. Livet i allmänhet och vår bransch i synnerhet. Det var inte Madame R som valde vinet - det gjorde kyparen. Vi lovade att inte avslöja för Madames franske make. Den mystiske Dr. K vill inte vara med på bild. Inte för att det är någon större risk att någon blir igenkänd från en bild tagen med min kassa mobilkamera.

Löpningen gick inte fort i odubbade skor (spara hälsenan-taktik) i ospårad snö. Så småningom kom jag fram. Belöningen: skön stretch i bastun. Nedpackade välplanerade kontorskläder. Nästan perfekt - allt utom BHn var med. Hmm. Idag har min siluett varit lite annorlunda, lite lägre tyngdpunkt liksom. Ingen har sagt något - det är tydligt att ingen lägger märke till mina boobs.

3 kommentarer:

Ingmarie sa...

Ha ha! Du är rolig du! Bra jobbat med. :-)

Sofie RW sa...

Haha... men bra att du fixade jobbandet utan bh i alla fall :) . Jag har turen att sitta och jobba mitt inne i stan, så jag har kunnat springa och köpa det jag saknat, har hänt att jag glömt t.ex. deon, och någon gång har jag fått klämma ner funktionsstrumpor i klackskorna... det kanske kan ha sett lite roligt ut.

Tyckte du att det kändes bättre i hälsenorna när du sprang med vanliga skor?

anneliten sa...

Ingmarie, skratta du bara. Det råkade vara så att jag hade packat en rätt tajt tröja - hade varit klart bättre med BH under...

Sofie, funktionsstrumpor i klackskorna - hoppas att du har kostymbyxor snarare än kjol till kavajen...