lördag 2 juli 2011

Svacka

Svacka eller återhämtning? Det känns rätt länge sedan - onsdag morgons avskedspass i Boulogne-skogen. (Ett pass där jag tog mig ganska djupt in och fann mig själv trampandes i kondomer. Parkens rykte tycks vara sant...)

Nackdelen med ett jobb som mitt är att det kan bli rätt intensivt att komma tillbaka efter små resor. Många som vill något. Extra många som vill något när de själva avrundar inför stundande semester. Ingen som gjort mitt jobb medan jag varit borta.

Det hade kanske gått att klämma in någon liten träning om jag verkligen försökt. Men jag orkade helt enkelt inte. Däckade före nio igår kväll och sov tio timmar, mot mina vanliga sex-sju.

Men nu så! Är på väg till gymmet för morgonpump. En liten lördagsmorgon-vana jag har - medan sjusovarfamiljen sover klart. Sedan är planen att springa både idag och imorgon. Jag har återhämtat lusten.

4 kommentarer:

Unknown sa...

Härligt !! Trevliga rundor i helgen, Peace Love och Löparskor

Ingmarie sa...

Lite extra sömn kan göra underverk!

Sofie RW sa...

Precis så känner jag också just nu... träningen känns som att den ska ske efter 12 på natten eller innan 6 på morgonen och det funkar ju liksom inte. Hoppas morgonträningen gjorde susen!

anneliten sa...

Jesper, härliga rundor blev det. Dock utan Newton.

Ingmarie, och sömnbrist kan göra livet segt.

Sofie, ibland får man låta jobbet gå före - bara det inte blir alltid. Balans in the long run.