söndag 3 juli 2011

Ytligt

Länge sedan jag hade sommarben. Sådana ben man hade när man var liten. Fulla med skrubbsår från äventyr som gått lite snett.

Sommarknä. Minne av ett litet skogsäventyr.

Några svordomar for genom min skog när jag plötsligt befann mig liggandes raklång på en stenhäll. En liten, liten rot hade fällt en hel löpare.

Nåja, skadorna är ytliga (händerna tog lite stryk också) och inte alls störande för träningen. I min skog oroar jag mig mer för att trampa snett och stuka någon fotled. Skrubbsår är OK.

6 kommentarer:

Sara sa...

Sommarben visar att man lever och har kul :) Tur det inte blev värre än lite skrubbsår.

Anna sa...

Åh sommarben. Jag hade glömt. Men drog på smilbanden när jag läste ditt inlägg. Vad gör väl lite sommarben efter en härlig tur i skogen.

Ingmarie sa...

Även skrubbsår kan göra ont! Sköt om det väl!

Lisa sa...

Sommarben ar charmigt:) Sa lange det bara ar skrubbsar sa ar det ju OK, men akta dig for att landa for hart pa patella, jag fick en fraktur i den dar jakla skogen! (om det ar segeltorpsskogen dvs..)

anneliten sa...

Sara, skrubbsår är nte så farligt - gäller bara att få bort smutsen. I ena handflatan satt en del skräp som pincetten fick gå loss på.

Anna, jag minns skrubbsåren, men inte smärtan. Barndomens somrar -det var något speciellt. Solen sken alltid på något sätt.

Ingmarie, jag har tvättat noga :-)

Lisa, Gömmar-skogen kallar jag den, men det kan vara samma. Gröna slingan. Visst ska jag passa min patella - enligt magnetröntgen är den redan skadad men jag har inget minne av att ha slagit i... kanske som barn?

LOPARJANNE sa...

Ja så där såg knäna nästan alltid ut när man var liten och pigg! Så nu är du tillbaka till dina rötter... :)

Sköt om dina sommarben nu!