fredag 11 november 2011

Jag kan nog vänja mig

Tredje dagen av arbetsbefrielse. Jag kan nog vänja mig vid det här livet.

Jag börjar med att gå på Passion for Business nätverksfrukost och seminarium. Denna gång om företagande i en globaliserad värld och i en värld där åtminstone väst är i ekonomisk kris. Med kvinnoperspektiv förstås. Det är ju det som Passion for Business handlar om - kvinnligt företagande och att vara kvinna i arbetslivet. Tyvärr lyfte diskussionen inte riktigt denna gång och det var inte lika intressant som det brukar vara. Men frukosten var god och jag träffade spännande kvinnor i minglet.Sedan date med en annan spännande kvinna - Ingmarie. Jag har via Groupon fixat några träningstillfällen på Viberoom för oss två. Misstänker att Ingmarie, liksom jag, saknar power plate-plattan ibland. Viberoom är fräscht, trevligt och ganska tillgängligt (T Karlaplan eller Stadion) om man är Stockholmare. Träna mitt på dagen, utan jäkt och stress. Jag kan vänja mig vi det här livet.

Nu ska här städas. Ikväll kommer lilla mamma på besök. Vi ska gå på teater. Arbetsbefriad är jag, men långtifrån sysslolös.

4 kommentarer:

fitnesscoachen sa...

Lyxigt! Passa på och njut! :)

Önskar dig en trevlig helg.

Anna (Orka mera) sa...

Så lyxigt. Jag hade också kunnat tänka mig det livet!

Ingmarie sa...

haha! Jag sa ju det! Det finns massor av roliga saker att göra dagarna i ända. Tyvärr ger det, åtminstone mig, dålig lön...Men en himla massa livskraft!

anneliten sa...

Fitnesscoachen, jag gör mitt bästa för att njuta - när inte oron för framtiden stör...

Anna, visst är det lyx.

Ingmarie, har definitivt inte råd med detta liv i längden.