torsdag 31 maj 2012

Passande med kort

Jag bryter av matlagningsdagen med ett kort och intensivt CXworx-pass. Utan spinning eller body pump innan - som jag brukar, känns det faktiskt som om jag får ut lite mer ur core-övningarna. Jag fokuserar bättre på något sätt. Alla andra dagar är trettio minuter för kort för att kännas som träning på riktigt. Men idag passar det.

Har man inte tid så har man inte. Nu tillbaka till matlagningen. Studentmottagning imorgon. Inte har väl jag tid att sitta här och skriva om träning. Särskilt inte när firarföremålet, som lovat hjälpa mig med maten, gått och brutit armen.

4 kommentarer:

Sara sa...

Kvalitet före kvantitet är bra ibland. Och 30 minuter bättre än 0.

Stackars firarförmålet! Det är inte kul med bruten arm på studenten!
Själv lyckades jag trampa snett under champangefrukosten och studsade enbent runt på dansgolvet med hårt lindad fot - för dansa skulle jag. När jag satt och funderade på att skippa champangen till förmån för värktabletter viskade min käre far "sprit dödar smärtan ;)"

Ingmarie sa...

Men kära nån! Hur hände det?
Stackare. Men du hinner det du ska och studenten tar hon ändå! :-)

Lisa sa...

Nej men stackars! Bruten arm på studenten, och så regn till på köpet. Men maten var säkert suoergod:) Och vad för lite regn mitt i öl-duschandet?...

anneliten sa...

Sara, min M testade din fars koncept igår - jag tror det funkade.

Ingmarie, bus med pojkar förstås...

Lisa, det blev en ganska kort flakfärd - kallt! Det tillfällig gipset som dottern tjatade sig till för att allas få åka han dock bli indränkt i öl.