torsdag 6 september 2012

Alla andra springer väl antar jag

Spinningsalen är ganska tom. Sju deltagare. Jag försäkrar Anna om att hon egentligen borde fylla Globen - för så bra är hon. Fast det är klart - den intima känslan skulle gå förlorad.

Det är visserligen en klar fördel att man för ovanlighetens skull inte måste sitta med fingret på boka-knappen i samma sekund som passen släpps. Men vi som sitter där på våra cyklar undrar var alla andra är. De är väl ute och springer antar jag. Finslipar det sista inför halvmaror och Lidingölopp. Eller bara njuter av höstlöpning.

Själv vill jag inte springa. Vågar inte. Är rädd för att bli besviken. Senan ömmar och det känns som om det inte är någon idé att ens försöka. Så när alla andra springer spinner jag. Och njuter av Annas inspirerande pass.

5 kommentarer:

Anna (Orka mera) sa...

Vi har också öken på passen. Men ge det en månad, lite regn och snålblåst... sen sitter vi och trängs igen!

Lisa sa...

Mkt hög igenkänningsfaktor. Inte när det gäller spinning, för det ha jag tyvärr inte klämt in, men det där med rädlsan...

bureborn sa...

Skit att du inte kan springa! Jippie för att du ändå har träningslustn och har hittat alternativa träningsformer som du gillar!

Västgötskan sa...

Det är ju ett tag kvar, men efter nyår är ALLA pass överfulla....

Som instruktör får man inte ta det som kritik när det är få deltagare vår/sommar och höst... :-)

anneliten sa...

Anna, hoppas du har rätt. För hur det än är är det roligare med lite folk.

Lisa, imorgon kanske jag vågar. Eller på tisdag. Men senan är fortfarande öm när jag tar på den.

Bureborn, jag skulle inte överleva utan spinningen känns det som.

Västgötskan, jag tror det är svårt ändå som instruktör att inte fundera lite på varför folk inte kommer. Då är det bra med statistik som visar att det brukar vara tomt i början på september. Och sådan statistik finns uppenbarligen.