måndag 10 september 2012

Gääsp

Jag ställer step-brädan långt fram i body pump-salen. Johanna bjuder oss på senaste releasen. Release eighty-something. Vem orkar räkna?

Ny fräsch musik. Eller? Bryan Adams "Summer of sixtynine" måste väl vara en av västvärldens mest sönderspelade låtar? Den följs av "nytt", men tillräckligt gammalt för att vara utnött. På repeat genom tonårsdöttrars dörrar. Som favorit-låtar hos en och annan spinning-instruktör.

Låter jag gnällig? Låter jag blasé? Jo. Jag har nog tröttnat lite på body pump.

Ny koreografi. Det borde vara kul. Eller? En bit in i passet möter Johanna mina röda, irriterade ögon (jo, båda är röda och svidiga nu) och jag är mitt i en gigantisk gäspning. Hoppsan. Jag borde nog testa någon annan träningsform. Variera mig lite.

Men mest troligt är att det är en tillfällig svacka.

På väg ut stöter jag ihop med Johanna. Jag bedyrar att det absolut inte var hon som var tråkig. För det var hon inte. Absolut inte. Det var jag som var oinspirerad.


5 kommentarer:

Lennart sa...

Du låter ungefär lika oinspirerad som jag var när jag sprang Kistaloppet. Mentalt var jag helt ur matchen.....

Löpning & Livet sa...

Nu har jag inte kört pump på flera år, men när jag gjorde det så funkade det bara något år i taget, sedan tröttnade jag och fick köra annat. Det är ju väldigt samma lika. Vilket iofs är meningen...

LOPARJANNE sa...

En lätt svacka som svider i ögonen och som får hela ansiktet att gäspa... Vem har inte råkat ut för det någon gång? Ställ step-brädan på en annan plats i rummet och se...

Snorkkis sa...

Hoppas ögonen mår bättre nu. Och bara du får in löpningen igen så kommer den andra träningen också att flyta på. Undrar varför det är så.

anneliten sa...

Lennart, det kanske är mänskligt att ha svackor...

Andréa, men jag brukar gilla det - går in i något slags bubbla och kör mig riktigt trött.

Janne, tror du det är mindre gäspigt längre bak i salen? Eller ska jag bara göra mig osynlig för ledaren kanske?

Snorkkis, ögonen mår bättre tack, men inte helt bra. Underligt det där.