tisdag 4 september 2012

Sugmärken minsann!

Det var ett tag sedan jag hade sugmärken. Och jag tror aldrig jag har haft några på vaden förut.

Guru-Danne sätter fast sugkoppar på min vad. Koppning kallas det visst. För att stimulera genomblödning. Ta sönder lite kapillärer. Reta en nerv. Få kroppen att fatta att den ska läka en liten sena som löper under min yttre fotknöl. Det är inte skönt, men uthärdligt. Värre är den där grunkan han pepprar min peroneus-sena med. Som stöt-våg, fast i en tunnare och mer manuell version - rakt på det ondaste. Ont ska med ont fördrivas. Antar jag.

Tur att han babblar hela tiden. Om spännande saker. Det mesta väldigt vettigt. Annat går stick i stäv med vad jag tror på. Hursomhelst utmanar han mig mentalt. Så att jag tänker på annat än vad han gör med mitt ben och min fot. Sugmärken gör han. Och det utan minsta lilla sensualitet.

Cirkelrunda blåmärken på vaden. Små röda prickar längs hela senan. Jag tror inte det blir kjol till mitt jobbmöte imorgon.


5 kommentarer:

bureborn sa...

Låter lite kuckelmuckel i mina öron, men det tyckte jag iofs om akupunktur på hälsenan också. Och det visade sig hjälpa.
Kan du inte be äkta hälften suga lite på vaden? Tycker det låter mysigare än koppning, som i mitt huvud kopplas till medeltida åderlåtning. Hu!

Löpning & Livet sa...

Men lite festligt låter det ju ändå. Sugrören på vaderna hör väl inte till vanligheterna liksom. Kanske inte någon annanstans heller iofs :)

Ingmarie sa...

haha! Han brukar "avråda" mig från att gå till badhuset... :-)

Lisa sa...

Hehehe. Koppning kanske är lösningen? Det verkar onekligen intressant... Går du till honom i Haninge eller i stan? Känner du att du blivit bättre?:)

anneliten sa...

Bureborn, hmm, vet inte om jag vill att min lilla gubbe ska behöva göra just det...

Andréa, de har bleknat så pass nu att jag vågade mig till spinningsalen i korta tights faktiskt.

Ingmarie, det ser onekligen underligt ut - med cirkelrunda märken.

Lisa, det känns lite värre faktiskt, men jag tror det är för att han var så brutal och att det kanske är bra för läkningen. Det underliga var att när han koppade på vaden krampade tårna, så han var definitivt på något :-)