tisdag 9 oktober 2012

Patetisk party princess

Som party princess är jag helt klart avdankad. Patetiskt tänker jag när jag inser att de gånger jag "dansar" (dansa som i att röra sig till musik) nuförtiden är när fötterna sitter fast. Fast förankrade i spinningcykelns pedaler. Danssteg begränsade till rundtramp.

Kanske borde jag söka mig tillbaka till aerobics? I used to love it. Vet inte när jag tappade bort det. Finns det fortfarande? Eller är det Zumba (som jag däremot tyckte var urtrist och inte alls jobbigt när jag provade den där enda gången) som gäller nu? Jag tänker att jag hursomhelst kan ge mig själv en hemläxa. Sätta på hög musik i huset och DANSA. Och inte bry mig alls om en eller annan tonårsdotter himlar med ögonen och tycker att jag är patetisk.


6 kommentarer:

Anna (Orka mera) sa...

Prova GANGNAM STYLE. Man blir glad i hela kroppen. Extra glad för att barnen liksom skäms ögonen ur sig :)

Snorkkis sa...

Jaaa! Gangnam style. Tror jag ska ställa mig upp och dansa på en gång!

(Men då är jag också ensam hemma)

anneliten sa...

Hmm, jag som just kommit över att bli utskrattad när jag försökte mig på vissa "shuffle-steg" ... http://www.youtube.com/watch?v=KQ6zr6kCPj8

Snorkkis sa...

Haha. Också underbar. Kan du inte filma och lägga upp?

Lisa sa...

Visst är det befriande! Jag tror verkligen att man mår BRA av att få ful-dansa loss totalt ibland. Om det å sker på ett aerobics eller zumba-pass eller till hög musik när man är ensam hemma:)...

anneliten sa...

Snorkkis, jag har faktiskt blivit filmad av dotter och filmen uppvisade för kompisar - men så långt som till youtube kom den inte tror jag.

Lisa, Visst mår man BRA!