måndag 1 april 2013

Lurad?

Jag läser högt för min 17-åriga dotter ur ett fiktivt DN.se. "Körkortsåldern under utredning - kan komma att flyttas till 20 år..." April, april svarar hon. Inte särskilt lättlurad hon inte.

Jag läser några bloggar. Och plötsligt slår det mig att det skulle vara kul om det fanns något aprilskämt bland dem. Jag letar lite. Funderar lite. Men nej. Träningsglädje-Sara ska nog cykla till Åre. Eller? För sådant skämtar man nog inte om. Och fitnesscoachen tänker nog verkligen lära sig stå på händer. För sådant skämtar man inte om. Att milen sub-40-Lennart sprang påsksmällen på strax under 20 minuter är inte ett dugg överraskande och måste definitivt vara sant - för sådant skämtar man absolut INTE om.

Hmm, undrar om jag ska hitta på något lurt... Har ett par timmar till på mig.

3 kommentarer:

Lennart sa...

Nä, jag skämtade inte :-). Jag sprang sub20 idag. Helkul och helt sant.

Dock försökte någon driva med oss idag genom att ringa Ola (som håller samman löpargruppen i Vallentuna Friidrott) och meddela att Påsksmällen var inställd.... :-), men det var ingen som gick på det :-).

Jag vet inte, men jag tror nog att personen som ringde kanske avslöjade själv att det var ett skämt, vet inte riktigt....:-).

Patric sa...

Don't even try! :)

anneliten sa...

Lennart, jag trodde verkligen inte att du skämtade. Men visst är det lite underligt att vi löparbloggare inte skojar särskilt mycket om löpning :-)

Patric, jag kan lura dig vart jag vill :-) Men det vill jag inte.