måndag 17 mars 2014

Då höjer vi dosen

Det finns alltid de som har det värre. Jag känner inte av min sjukdom. Alls. Mer än som läkemedelsbiverkningar. Mer än som träningsrestriktioner. Ännu tuffare sådana nu. Body pump är efter det senaste 24h-EKGt inte något min läkare vill att jag ägnar mig åt. Jag får helt enkelt nöja mig med promenader.

Mentalt pendlar jag mellan att fundera på om jag kan be om att Prince spelas på begravningen och vilken låt jag i så fall ska välja, till att tänka att det ska bli spännande att se om ärren i mitt hjärta kommer att påverka mig alls när jag springer marathon nästa gång.

Dr. H ringer. Hon vill att jag ska öka dosen. Mer betablockerare mot många tusen extraslag per dygn. Hon tycker dock att jag kan vänta med att planera begravningen. Jag frågar inte vilken Prince-låt hon tycker jag ska välja. Ja, jag vet, nästan alla har rätt opassande texter...

8 kommentarer:

Ingmarie sa...

Men vad fasiken!! Jag trodde du började gå in på slutspurten av det här eländet nu...:-(

erik sa...

Skräp. Minst sagt, och det här med lämpliga texter är ju en sak för sig.

L sa...

Blir nästan lite tårögd.

Snorkkis sa...

Nej vad ledsamt. Styrkekram!

bureborn sa...

Nej, nej, nej. *svär lite också* Så ledsen för din skull.
Prince är fin. Honom kan du lyssna på nästa gång du springer marathon, hoppas jag.

anneliten sa...

Ingmarie, jag har nog ställt in mig på det där året. Det som började i slutet av november.

Erik, jag lyssnar sällan på texter (det är "gunget" i musiken som är min grej), men när jag började fundera på Prince som begravningsmusik insåg jag att han är rätt sex-fixerad :-)

Lisa, jag har gråtit floder. Men det känns bättre just nu. Fick lite förmildrande besked idag :-)

Snorkkis, tack. Känner kramen. Den känns äkta.

Bureborn, visst skulle jag kunna lyssna på Prince under ett marathon - om det var så att jag sprang lopp till musik :-) Men på ett långpass kanske ;-)



Lisa sa...

:( Blir så ledsen. Kan knappt föreställa mig hur det är. Du vet att jag alltidr redo att babbla. I telefon eller i pool. Kram

anneliten sa...

Lisa, i morgon ska jag prata med Dr. H.