torsdag 26 mars 2015

Spel-lista Pojkar 01

Ja, jag tycker musiken är en av de viktigaste faktorerna för att spinning ska vara kul. Nej, jag har nog inte samma musiksmak som pojklaget födda 01 där spinning-Annas son spelar.

"Men hur gör man - kan någon hjälpa mig?" vädjar Anna. Annas iPad tycks sitta fast i fotbollslagets spellista. Fast i pojkar 01s musiksmak. Annas spinningmusik går inte att hitta. Istället får vi snällt cykla till musik jag aldrig hört förut (och nog helst inte vill höra igen). Varje ny låt är en överraskning för Anna. Men hon är en mästare på att improvisera (sådan här grejer brukar hända just henne av någon anledning) och vi hade kul. Vi hade jättekul och vi svettades ordentligt. Till dålig musik.

5 kommentarer:

Anna (orka mera) sa...

Haha, vilken skräck för instruktören! Att improvisera fram ett spinningpass är inget jag önskar min värsta fiende. Shit, jag vet faktiskt inte ens om jag klarat det. Tur att det inte var flickor 03. Tänker: I'm Holly, I'm Dolly, I'm Polly, Hello Hi.......

Lisa sa...

Hahaha! Ja då gäller det att kunna improvisera!! :) Jag håller helt med dig. Funderade ett tag på at gå på nästa veckas "triathlon-spinning" på söndag, men avböjer nog med tanke på Winnerbäckstemat...:)

Anonym sa...

Haha! Herregud, vilken pärs. Men bra att ni hade roligt... ;-))

Kram M

anneliten sa...

Anna, har helt missat I'm Holly... Tur det gissar jag.

Lisa, jag brukar själv vägra jul-tema. Och Magnus Uggla-tema. Winnerbäck har ännu ingen försökt med i H-hallen.

Rund, ja det var lite synd om Anna, men är det någon det ska hända så är det henne för hon grejar det. Vilket är beundransvärt.

Maria sa...

Åh musiken är ju ALLT när det kommer till spinning och indoor walking. Dålig musik och jag ger upp direkt. Bra musik och jag tar i tills jag kräks. Överkäcka damer som spelar Ledin och Markoolio *ryyyyyser*