tisdag 16 februari 2010

Complaint department

I´m not the complaint department... Idag har jag haft Lykke Lis textrad på "repeat" i huvudet. Funderar på varför det är så. Jag har inte lyssnat på den på ganska länge. Vad triggar sådana associationer? Kan komma på en eller ett par orsaker. Men det är jobb - not blogg material.

Lykke Lis "Youth Novels" är en skiva jag tycker mycket om. Från 2008 tror jag den är. Väl värd att upptäcka också 2010 för den som missat.

Min tur att klaga lite. Min hälsena trilskas. Har känt en lätt ömhet som irriterat mig lite under ett par veckor sisådär. Efter gårdagens sliriga intervaller och dagens transportlöpning, med insprängda stegringslopp, gör det direkt ont. Straxt ovanför senans hälfäste.

Jag skulle vilja byta från icebugs till andra skor - misstänker nämligen "bugsen" lite. Att överge dubbarna när det vintriga underlaget envist täcker marken möter dock lite motstånd i min hjärna. Broddar till mina Asics gel Kayano kanske är ett alternativ tänker jag.

Alkilles häl och min hälsena. Kanske är det sliret i sig som överansträngt en svag punkt på min kropp? Det är inte första gången just denna sena bråkar. Vila har hjälpt - men det har jag förstås inte lust att ta till.

Ingmarie beordrar excentriska tåhävningar - jag lyder med stor flit.

6 kommentarer:

MarathonMia sa...

Hälseneproblem är sjukt trist - likaså om man får ont i hälen. Jag har också fått för mig att Icebugs är lite hårda (har inga själv) och undvek broddar i lördags.

Tåhävningar gör susen - men suger musten ur skinkor och hamstring.

Hoppas det går över fort!

Daniel sa...

Hoppas det släpper fort!! Jag skulle tippa på att det kan vara "snöslirandet" som orsakar det. Känner själv lite mysko saker när jag slirar för mycket. Tror inte det är nyttigt alltid...
Tåhävningar är super, det kör jag ofta, har aldrig haft problem med hälsenan. PEPPAR PEPPAR!!

Erik sa...

Fy tusan och så för problem med hälsenorna, har det själv till och från och jag håller mig för skratt varje gång de små senorna gör sig påminda. Lykke Li får vi allt ta och diskutera när vi ses nästa gång. :-) Ha det gott!

Sofie RW sa...

Jag tror som du själv, och som de andra här; att det är se styvare skorna och sliret... hoppas att det inte är något som fortsätter bråka.

Ingmarie sa...

Det här sliret är blaj och väldigt slitigt för bde hälsenor och vrister. :-( Jag varierar mellan dubbisar och vanliga skor just för att dubbisarna är hårda. (You´ve got mail. :-) )

anneliten sa...

M-Mia, biverkan att rumpa/hamstrings råkar få lite träning - det kan jag leva med!

Daniel, jag är inte jätteorolig - än. har haft problemet förr.

Erik, yes till Lykke Li-snack.

Sofie och Ingmarie, det känns som ni har rätt - ska trä på broddar på mjukare skor imorgon så får vi se.